CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, July 5, 2012

Tea Cups Comel-Comel :)

Hai!



Assalamualaikum.



Third entry for today. hiks!

Tak tahu la kenapa sejak kebelakangan ni aku suka sangat dengan konsep vintage. Tapi takde la satu rumah tu nak nampak vintage. Huhu. Sikit2 je.. Macam aksesori dengan peralatan pinggan mangkuk. HEHE. Maybe sejak terjumpa kedai Romantika Home Decor 3 tahun yang lepas kot. Start dari tu setiap kali hari ibu atau hari lahir ibu je, konfem2 bagi hadiah barang2 vintage dari Romantika Home Decor. Yang belum ada ialah set minum petang. Homaigoddd.. Tak boleh tahan la set minum petang dia. Tak kira, nak beli jugak lepas tu tiap-tiap petang buat teh O. Kan? Kan? Kan? Tak payah pakai mug lagi. Hikhikhik.

Korang suka tak? Kalau tak suka pun korang tetap kena cuci mata tengok picha-picha comel dari vintage tea cups ni. Paksaan ni. Wink! Wink!























































picha, credit to google

Geramnyaaaaa!! Rasa nak pergi beli tea cups ni malam ni jugak. Erghhhh! Sila bayangkan bila minum petang bersama suami, guna pulak vintage tea cups ni.. Heaven! Hehehe.. Ni kalau beli satu set untuk diri sendiri, konfem2 kena beli satu set untuk ibu jugak T_____T

Korang suka tak? Thehehe ;p



thanks korang!



Love,
Tata!


5 comments:

SarahSyafiq said...

cantik.suka jugak kalau dapat yang mcm tu.

Cik Tqah said...

fuhh..shantekkk..

Rahmah said...

cntik sgt2...ade terjumpe jg hari tu...belikan untuk wedding kawan...xtau plak ramai suker...mula2 takut gak nk bg...mmg cntik n romantikkan... :)

LiNda said...

cantiknye...suke la linda tgok. harus beli nnti

Cik Saila said...

Sarah : cantik kann? :D

Cik Tqah : hihi! geram2 :D

Rahmah : kalau org hadiah kat saya tea cups ni konfem melompat2 pny.. hehe!!

Linda : beli tau! :D