CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, July 11, 2012

Wordless Wednesday : Bunga Putih

Hai!



Assalamualaikum.











**************************************



Quick entry sebab pagi ni ada delegasi dari Bangladesh. And you know what, kitorang panggil Bangla je. Kesian kan. Padahal diorang pegawai-pegawai tinggi kerajaan Bangladesh. Sorry Bhaiya. Erk!

Quick entry jugak sebab lepas lunch ada meeting. So tak boleh nak feeling-feeling sangat time menaip. Ada banyak nak share dengan korang nih. Fuh!



*Ni Wordless ke? 


thanks korang!



Love,
Nursaila Norman

9 comments:

nur anis said...

buat sendiri ye bunga ni? pakai material apa ye nak buat bunga ni?

Fainie said...

super awesome ni..serius cantik..

Cikpuan rara said...

cantik.ni utk apa pulak.cepat sambung entry neh!

SarahSyafiq said...

cantik!mesti ada projek diy best ni kan.

farah fadhil said...

kat mana beli bunga ni? kindly share.
cantek sgt! :)

Saya Disini said...

sngt rajikan awak ni..hehe..cntik

Afasz said...

rajin nye..... cantik la bunga tu.

Cik Mashi said...

kt mne beli bende ni? cntik.. :)

Cik Saila said...

bunga ni beli dekat kedai bunga..mana2 kedai bunga pun ada bunga ni.. :))