CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, July 18, 2012

Wordless Wednesday : Saya Sayang Awak Sangat2!

Hai!



Assalamualaikum.










**********************************************



Auto Publish :)

Salam Rabu! Lagi dua hari kita nak berpuasa kan? Tak tau la kenapa rasa sayu sangat nak sambut Ramadhan.. Macam tak sabar-sabar, macam sedih, macam rindu sangat dengan Ramadhan.

Time entry ni berada dalam senarai dashboard korang, aku tengah training dekat Sg.Petani, Kedah. Esok (khamis) baru pulang ke KL.

Rindunya dekat dia. Baru 2,3 hari berjauhan. Huhuhuhu! Tak tau la kenapa, makin nak dekat ni makin rindu pulak. Semoga segalanya dipermudahkanNYA.

Rindu awak :) Nanti dah kawen, nak tempek kat awak selalu macam meow tu eh :)




wordless la sangat kannnn.



thanks korang!





Love,
Nursaila Norman!

10 comments:

Saya Disini said...

mnjanye

ayut said...

hahaha..syg jgn xsyg kak :) amin..smga smua bjlan lncar dan dipermudahkan..ayut doakan.jgn sdeh2 ea..pasni dh leh menepek slalu dgn en gaban dh tau kak :p

SarahSyafiq said...

saila, kucing memang sgt manja!eh, nk jadi mcm kucing hehe..

BIE said...

alaa,, geramnya.. jadi rindu kat kucing kita :(

Afasz said...

manja nya ..... penuh kasih sayang tu

Sweet Emotion said...

so sweet je kamu ni.. hihihi

LiNda said...

comei n manjenye kucing tu.hehe, training ke, jauhnye la saila. Insyaallah, semogha semua akn dpermudahkan olh ALLAH.Blik ni jupe en gaban puas2

nn lylyn said...

betul tu ^^ makin dkt nk kawen ni rase mcm syg lagi..nk marah pn xjd huhu

nur anis said...

comelnya kucing tu berpeluk-peluk...:)

Che Rosliza Che mat said...

cutenya...