CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, August 14, 2012

T-Shirt Groom & Bride Kami!!

Hai!



Assalamualaikum.



Perasan tak dekat entry Iftar yang aku baru update hari ni.. Perasan tak aku dengan En Gaban pakai t-shirt warna putih. Saje je nak bikin gempak kannn.. Padahal takde apa pun. Hehehe.

Start je En Abg Azam dengan wife dia Kak Diyana ajak kami-kami semua berbuka dekat rumah dia, aku dengan En Gaban terus tergedik-gedik nak pakai t-shirt Groom & Bride tu. En Gaban pun excited okehh.. Hahaha.

Sebenarnya dah dapat lama dah t-shirt tu, masa minggu pertama dah dapat. Tapi tak tau lagi nak pakai masa bila. Lagi pun rasa macam awal sangat nak pakai berdua. Hikhik. Kami berdua sama-sama pergi ambil t-shirt tu dekat Pos Laju. 




from saiz XS to S, from saiz M to L
hahahaha!




tq rayyan apparel!







Dan hasilnya ialah



En Gaban dalam usaha membesarkan mata dia yang sepet. oppss!







Groom & Bride to be!!






after edit. saje letak sunglasses. hehehe!



Outcome hasil dari memakai (sila jangan tiru ayat ni) t-shirt tersebut, haruslah kami jadi bahan gelak dan usik-usik diorang.. Huhuhu. Tapi takpe, t-shirt baru kann.. Harus semangat sikit. Hehehehe!

Iqhwan : geli pulak aku tengok baju korang. (eleh,dengki! haha)
Kak Diyana : nak jugak tshirt ni.
Anis kepada Izwan : diorang pakai t-shirt Groom dgn Bride la.

Terima kasih banyak-banyak kepada As yang mengadakan contest hari tu, tak sangka kami dapat t-shirt ni. Lepas ni ada lagi beberapa tempat kami akan pakai. Well, t-shirt kalau dah tulis macam tu mana boleh bawak keluar sebarangan. Jap lagi ada pulak yang muntah darah. Huhuhuhu.

psssst : dulu masa mula-mula bercinta benci gila pakai baju sama-sama. Tapi sejak nak kawen ni, suka pulak. Dah kawen nanti lagi galak pakai sama-sama lagi best kan? Hikhik.




selamat berpuasa sayangs!



Love,
Nursaila Noman!


7 comments:

cik mah said...

ala2 comelnya lah...

Petak Bunga said...

oh mereka pakai baju bride n groom...


ho..
ho..

ayut said...

hahaha..nmpk baju same tu :p
tp lelaki jrang nak pkai bju same2 ni.tak suke tau..kan comel je pkai bju sama.hahaha *sila jgn muntah darah* :D

nur anis said...

comelnya...:)

Sharz said...

COMELNYER!!! =)

BIE said...

ALAHAI.. COMEL JE B2B DAN G2B BERDUA NI.. EHEHEHE.. MOGA SEMUANYA BERJALAN LANCAR YA CIK SAILA :))

Amalina Ali said...

sweetnyeee... :)