CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, August 2, 2012

Syuu away

Hai!


Assalamualaikum.


Lima hari tak update blog termasuk sabtu ahad. Okay, sabtu ahad tak dikira. So tiga hari tak update. Hari ni baru masuk kerja. Cuti sakit tiga hari. Huhuhuhu. Hari ni rasa okay sikit dari semalam, semalam. Ingatkan susah nak sembuh dah.. Tapi nasib baik dapat okay dengan cepat. Sangat tak best bila sakit. sobs!

syuu away demam dan sakit telinga. sangat lemau :(





3 months & 1 week until our Nikah Day

Yes, i know. I only have 3 months before my big day. Sangat malas nak fikir. Huhuhuhu! 3 bulan tak lama dah.. Dengan baju nikah belum siap part bawah baju, corsage, centerpieces, veil nikah, kasut nikah dan resepsi belum cari (tapi kalau bab shopping bukan masalah besar kan? hiks!). Dokumen nikah dah boleh start, tapi bulan puasa kan.. Malas semuanya.

Bila tak sihat macam ni, duduk rumah lima hari tapi takde buat apa-apa pun. Cuma gigih paksa diri jahit pearl dekat lengan baju nikah. Siap la jugak dua-dua belah lengan. Tapi part bawah baju tak letak pearl lagi. Haihhh. Bila la nak rajin semula ni. Settle bab attire dah boleh fokus dengan hal-hal remeh mcm centerpieces tu. Haihhh lagi. Huhuhu!

Sekarang ni mood hanya nak complete kan rumah je. Lain mood takde. Pergi Parkson tengok barang2 rumah. Pergi Jusco tengok barang2 rumah. Pergi Houz Depot. Pergi Sen Heng. Pergi kedai perabot. Blablablabla. Serius, dah tak boleh fokus dah dengan hal majlis kawen. There are only tuan rumah, tetamu, foods, doorgift, and happiess. Please be kind to me. Sangat risau. Sangat cemas. Sebab i wanna keep on track iaitu less is more. Taknak bukan-bukan. Taknak bazir-bazir. Taknak merumitkan and so on. 
Tapi bila majlis tidak seperti orang lain, terasa sangat alien. Huh?

syuu away semangat malas!


maybe entry tentang majlis will be so lemau. tengok lah kot-kot dah sihat nanti.






selamat berpuasa sayangs!



Love,
Nursaila Norman!

11 comments:

LiNda said...

Patotla lame tak update..take care saila. Takpe saila, masih sempat. Jgn stress sgt...;-)

Kesuma Angsana said...

apapun jaga diri yek

Munnafendy said...

awk sgt rajin menjahit pearl tu semua...sy rajin menempah je...hihi..goodluck!

Cik Saila said...

Linda : huhuhu..tula..sakit pulak..huhu!

KA : terima kasih :)) insyaallah pasni kena rajin minum air byk2 :)

Munn : rajin sbb nak jimat hehe :D

ayut said...

la..pttla..xshat.Caring klu kat Petaling Jaya ni ada kat seksyen 17..tp klu KL banyak je kak.kak Saila try google.ni ayut ada google kan.try tgk ea.klu nak vitamin farmasi mane2 ada kak..jg kesihatan ye..tngl 3 bulan tu.hope smua bjln lancar.bt pelan2 k :)

http://caring2u.com/store

Cik Tqah said...

ciannye.. take care tau..minum ayaq banyak22

Cik Saila said...

Ayut : tenkiu2!! ngam2 je ayah akak suruh g Caring..tetiba ayut update psl Caring..rezeki sgt2..huhu..ayah akak ckp dkt Caring harga ubat dia lebih okay dr farmasi2 lain :))

Cik Saila said...

Cik Tqah : baik! :)) minum 100plus je saya suka :D

nur anis said...

takmo malas-malas..nanti kelam kabut..:)

anaztasias nora aira said...

nora doakan awak cepat sembuh ye. Ameeen !

LiNda said...

saila, kite nk antar kad raya..meh bagi alamat ..:)