CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, November 9, 2013

1st Anniversary : 9 November 2013

Assalamualaikum.



Setahun yang lalu, 9 November 2012 (Jumaat). Aku tidur 2 jam sahaja. Rupanya Suami pun tidur sejam 2 jam sahaja. Huhuhu. Malam tadi Suami cakap 'kat sini lah B tidur' sambil tunjuk area dia tidur dekat ruang tamu. 'eh, silap. kat sini lah B tak boleh tidur'. Tak boleh tidur sebab takut berdebar nak shake hand dengan jurunikah esoknya. Boleh tak dia cakap dia berdebar sampai rasa pening dan nak muntah. Wu Wuu Wuuu!



Bercakap pasal honeymoon, kami tak merasa honeymoon macam pengantin lain. sobs! Masa tu aku hambakan diri dengan kerja gila-gila. Tahu kan, minggu aku kawen pun aku kerja. Aku cuti buat last preparation pun orang call regarding hal-hal kerja. Sedih kau. Huhuhuhu! Tapi salah sendiri pun. Sape suruh tak spend sikit masa untuk diri sendiri. sobs!

Sibuk call hotel untuk training, hotel untuk honeymoon tak survey. Ciss.

Itu cerita setahun yang lalu. Tahun ni masa bulan September baru aku suggested dekat Suami. Kami berdua sahaja keluar jauh dari Kuala Lumpur. Berdua dalam Kuala Lumpur selalu sangat. Jauh dari Kuala Lumpur selalunya berkonvoi. Kali ni nak jugak merasa macam orang lain, pengantin lain. Berdua-duaan.

Perancangan kami memang cincai sangat. Kalau ada rezeki kita pergi, kalau tak it's okay. Dalam bulan Oktober kitorang just self reminder je. Last minute aku buat sikit beberapa benda yang aku teringin nak buat. Itu yang buat props. Baiki hb nikah. Pakai inai. hiks!



































Itu jelah sedikit picha dari Cameron. Malas pulak nak edit yang lain-lain. Huhuhu. Doakan jodoh kami hingga Jannah. Doakan kami dapat baby comelssss. Tetiba T_____T

Aku doakan kalian seeemmmuuaaaa yang singgah, baca dan mendoakan kami, turut sama berbahagia hingga ke syurga. Teruskan menikmati alam rumah tangga yang sangat menyeronokkan!

amin :)




Love,
Nursaila Norman!


16 comments:

cik hani said...

tahniah korang..
sudah 1 year sweet2 as pasangan semoga ke jannah dan dapat baby comel

eh, btw..hari ni adik ipar saya bersalin td. kawen skali dengan saya jugak. saya belum ada rezeki.
hope ada rezeki dapat anak sama2 dengan saila

Nursaila Norman said...

terima kasih byk2 cik hani :) saila doakan cik hani jugak..nnt kita preggy together2 eh..sbb b2b 2012 semuanya dah ada baby n nak dpt baby..hehehe..pasni kita pulak k :P

Cik Rad said...

Saila.. terliur kita tgk kek tu.. mcm sedap je.. mcm nak je.. tp pujuk diri n baby minta bersabar.. hahaha.. pape pon happy anniversary saila & suami.. semoga kalian bahagi hingga ke syurga & dikurniakan anak2 yg soleh/solehah.. mne tahu ada rezeki baby 2014 sempena anniversary kn.. hihihi..

Ana said...

InshaAllah ada rezeki saila n suami dpt baby yg comel..akak doakn saila n suami kekal bahagia hingga akhir hayat n beroleh zuriat yg ramai amin.

noorliana zamri said...

Kek beli dkt mn ye...mcm sdp je

Diyana said...

saila pakai inai... ni yg nak jugak ni... hohoho

IMaH said...

saila, boleh x imah terliur tengok ais krim strawberry tu? hehe..Happy first anniversary. semoga terus bahagia sehingga ke syurga & dikurniakan zuriat yg soleh & solehah.

Petak Bunga said...

happy anniversary.. panjang jodoh..dikuniakan anak soleh solehah

Fiqah said...

Wah...dah setahun...hope more years to come

cik mah said...

Selamat ulang tahun...comel tgok saila...mmg terasa pngantin baru kn...pkai inai gtu....semoga bahagia...

Shizan Syafik said...

Hepi anniversary saila.. Lusa turn kita lak.. Hehe

Ziema said...

Happy anniversary Saila dan hubby!
Samalah kita pun tak pergi honeymoon lagi -_-'

Takpe takpe yang penting happy selalu kan? xoxo

Nuriesya Nadia said...

Arghh sweet to die. Hihihi. Happy anniversary mak jemah. Cant wait to see you end of this month. November baby sgtt. :D

Semoga bahagia sampai Jannah kakak.

Iera'ra Nordin said...

weee....
da 1 year ...
iera doakan korang berdua bahagia ke akhir hayat ...
sama la kita ...
nov brides ...opsss....xbrides ..
hehehehehe

Nursaila Norman said...

Noorliana Zamri : order kat kakak sepupu..dia mmg buat bakery :)

BIE said...

Yeayyy.. happy anniversary saila dan gaban... moga berbahagia hingga ke akhir hayat.. amin!! :) happy for youu yang!