CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, November 18, 2013

Pearl Hand Bouquet : Bride 2 Be Shah Alam

Assalamualaikum.


Alhamdulillah, rezeki lagi. Cuma buat masa sekarang ni aku slow down kan tempahan. Maaf ye kalau mana-mana yang aku terpaksa tolak tu :(

Ini Pearl hb yang terbaru,
































Customer cakap baju pengantin warna pink belacan, puas la aku godek warna apa yang sesuai.. Kalau ikutkan warna yang sesuai warna-warna kuning. Untuk tak nampak terlalu terang sangat, aku match kan kuning, kuning lembut dengan hijau lembut. Riben aku combined soft pink dengan cream.

So far,aku yang teruja. Harap b2b pun teruja jugak, amin :)


lepas hantar pearl hb dekat PJ, request makan sup Jln Doraisamy.
tepi jalan dekat tengah-tengah kota.
pakai kereta mewah-mewah, tapi parking makan kat sini.
hiks!




Love,
Nursaila Norman!


13 comments:

Kesuma Angsana said...

cantiknyer.. sayang nyer KA dah kawin dulu hehehe

Rina Ellisa said...

saila! cntik nye.. Y__Y

Warna kuning plak tu.. hehehe..

Nuriesya Nadia said...

Sup Doraiii !!
Bertahun dah tak merasa. *terliur* :(

cik hani said...

Comel hb

dear lisa said...

cantik kombinasi warna tu. nak jgk la kaler tu.

ezan said...

cantiknya!! kak if u dont mind boleh tahu tak dawai jenis apa n size yang akak gunakan? dan macam mana nak buat riben dekat bawah collor tu ek?

Sharz said...

wah!! cantik sangat2!!!! :)

Unit Trust Public Mutual said...

Pm harga awk..
kat diarylynn@gmail.com

dhiera said...

so cantik!

Cik Puan Rara said...

rasa nk nangis sbb cantik sgt!

ayut said...

Akak...cane nk bt pemegang tgn tu ek?hb ayut bt tak lepad tang tu....sadis rasa..help2x....huhu

Anonymous said...

pm harga boleh? :)
emel: nhazirahnodin@yahoo.com

manusia biasa said...

akak... blh tempah x? email : nadiafuad84@gmail.com
A.S.A.P