CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, December 30, 2011

Abang Handsome

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua




 







Hensem tak? Tapi sombong okehh.. Masa kitorang sampai kat situ, nampak dia tengah catwalk bajet hensem. Bila aku panggil2 dia nak pulak datang.. En Gaban pun keluarkan makanan kucing.. Wahhh, En Gaban sekarang bukan main lagi.. Ke sana sini bawak makanan kucing.. Tiap-tiap hari update kat aku pasal kucing2 kat area ofis dia. Mms bagai.. Okay, lupakan pasal En Gaban. Fokus kepada abg hensem ni sahaja okay.

Sambung balik.. Masa aku bagi makanan kucing dari celah pagar tu, aku ingatkan dia nak la langkah longkang takde la besar mana.. Beriya aku panjangkan tangan acah-acah depan hidung dia lepas tu aku letak kat tepi pagar.. Takde nya dia nak bangun langkah longkang tu. Boleh pulak dia park badan dia seperti gambar di atas. Bengang aku tengok dia.. Bapak pemalas.. Dia nak aku suap dia okeh.. Tak kuasa aku. Dah la sihat walafiat, hensem, gagah perkasa.. Makan pun nak orang suap.. Grrrrr!!

Muka je hensem. Tapi pemalas. Cissss..


thanks korang!



Love,
Tata!

 
 

2 comments:

QASEH ALYN said...

hehehe...lawak la..:P

Cik Saila said...

hai alyn..tenkiu sudi baca :))