CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, December 19, 2011

12 hari sebelum masuk tahun 2012

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua



Quick update.
Beberapa minit sebelum nak pulang.




Lagi 12 hari je nak masuk ke tahun 2012. Rasanya macam baru je menikmati tahun 2011. Sekejapnya masa berlalu. Sekejap sangat2. Masa terasa begitu lama bila kita menghadapi hari-hari yang sukar sahaja. Hari-hari gembira, biasa.. Terasa cepat sangat.

Tahun ni banyak sangat benda/dugaan yang berlaku. Tapi semuanya under control. Semuanya aku dengan dia mampu hadapi walaupun sukar. The best part adalah bila dia move out from that house. Aku rasa itulah saat paling bahagia untuk aku dan dia. Selagi dia tak move out, aku tak rasa kitorang akan se'happy' macam sekarang ni. Bukti? Dia semakin gemuk okeh. Berat badan naik mencanak2. Sebab tu dia makin senang hati. Alhamdulillah.

Tahun ni jugak family dia datang jumpa family aku and they gave me a ring. Yawww! So tahun depan harap2 on November aku dengan dia akan mula duduk serumah!! Weeheee (love,love,love). Macam tak percaya je aku pakai cincin dari dia. Hiks!

So tahun depan kitorang akan mula sibuk buat persiapan macam orang lain jugak la kan, kan, kan.. Harap-harap semuanya berjalan dengan lancar dan tenang. Amin.



thanks korang!



Love,
Tata!






thanks korang!



Love,
Tata!

11 comments:

Anonymous said...

retarded mmg patot kene terajang kuar!haha.bodoh.

Cik Saila said...

ohhh, yeke anon? really?

lalalalala said...

kut2 org yg kata tu yg bodoh haha..

Cik Saila said...

lalalalala : oopsss! hikhik..

Ana said...

idup lg anon sekor niew.. tk dpt kasih syg yg cukop eh.. nk tgk sgt muka anon niew.. mst burok mcm perangai die gk :D

Lovely Lace said...

aqu rasa nie anon yg sm ngan anon yg ritu. jenis haprak pny org.

Salam Kenal said...

sorry myampuk,
sayer cume pelik...naper anon2 ni ske sgt mencapab kt blog2 org ek? kalo tkdek keje p lah carik keje...

Miss Dilla said...

anon yg aritu ke nih?
naper dgn anon nih sbnrnya...
saket mental ngan saket jiwa yg kronik kowt...
bile kaw komen, nmpk sgt kaw jenis busuk hati...
so kaw mmg terajang keluar org lah yek?
tunggu mase kaw lak kena terajang keluar pasni...
haahaahaahaahaahaa...

Ani Bdk Baik said...

Saila,
anon dh bukak pekong sndr.. jom gelak sm2 jom!!
terajang keluar?????? ahahahahaha!!

Saila, abaikan org2 xckp kasih syg ni! Tue lah, org suh belajar xnk.. Kan dh bodoh. Bodohkan dr sndr!!!!!!!!

Anonymous said...

Saila,
ak pn nk jd anon lah bleh tk? tp ak anon cantik+baik taw. bkn anon busuk+buruk+jahat+hati busuk+dengki+tamak+perasan bagos. bnyk plak plus plus plus.. hahahah

p/s : sj xnk guna link sbnr..

Anonymous said...

anon no 1,
get a life!! get a life!! get a life!!
sedih jd ko.idup busuk ati ngan owg len.mst mlm2 ko x tnang an?idup bt jht jer.agak2 kalaw ko jd hantu mst kaw kaco owg an.elok la tu.idup pn xsrupa manusia.elok mati jd hantu.
keh keh keh keh!

sy pon nk jd anon gk.