CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, December 30, 2011

Idea : Centerpieces

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua






























Aku adore dengan botol kaca tu. Okay, aku memang terpukau dengan yang simple2. Sorry kalau ada yang suka heavy.. Aku tak letak kat sini.. Sorry ya.. Sobsob. Dulu masa zaman sekolah selalu minum air Esprit. Berbotol2 gak la aku kumpul.. Pastu ntah mana2.. Botol tu pun boleh jadi sumber utama untuk men'diy' centerpiece ya.. Memula aritu plan nak beli gelas kaca yang untuk minum wine tu.. (apa la aku g sebut gelas wine) aiyooo.. Hahaha.. Tapi rasa2nya nak recycle botol atau tin pun okay kan? kan?




Aku curik botol esprit Zul.
Ni boleh dikira sebagai centerpiece ke?
Tengok bunga pun sedih je.



So decide sekarang.. Nak guna tin atau botol? Dua2 pun okay.. Tak payah dilema sangat.. Hikhik! Kalau tin murah, kalau botol lebih sikit dari tin.. Up to you :) Tapi kalau nak guna plastik pun boleh.




Starbucks ni pun okay kan? kan? kan?
Korang ajak satu ofis minum, pastu bekas dia korang ambil je.
Sure diorg taknak kannn.. Free!! Hahaha..
Ni pun nak kira sebagai centerpieces ke? Ni namanya sampah.
Muahahaha..
Lariii~~~





thanks korang!





Love,
Tata!

4 comments:

Cikpuan rara said...

ahhhh cantek yg num 2& 3 tu....suke.

p/s : babe ce try buat pop out komen.senang sket.

chu-E zHuL said...

cerempet! ko kutuk kate sampah!! elehhhh sampah2 pun masuk dlm blog ko gak! bluweeeeeeek!

Cik Saila said...

@ rara : sudah buattt :))

Cik Saila said...

@ zhul : ce ko tgk btl2..mcm sampah kan? kan? kan?