CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, June 26, 2012

DIY : Fabric Handbouquet for my Nikah Day

Hai!


Assalamualaikum.


Terima kasih yang tak terhingga kepada awak-awak yang tinggalkan komen dekat entry Diy: Lace and Beads (Baju Resepsi). Korang sangat supportive! Sayang lebih!

Ada komen yang cakap kombinasi warna baju resepsi tu cantik. Terima kasih. Kebetulan sangat-sangat. Masa beli kain warna coffee latte dekat Kamdar tu, aku saje match kan dengan kain warna Bright Aqua/Tiffany Blue tu. Macam okay la pulak. Lepas tu terus pergi Jakel beli lace. Kebetulan lagi sekali, lace biru tu SA Jakel tu pilih dan terus berkenan. Bentang atas meja kain coffee latte tu then letak lace biru atas dia. Memula SA Jakel tu sendiri buat muka pelik. Coklat taruk lace biru. Apa gila ke budak ni. Sobsob. Akak tu takde la cakap macam tu. Tapi aku faham dari air muka dia. Huhuhu!

Okay, perihal baju resepsi dah settle. Tunggu En Gaban bawak pulang ke KL baju resepsi dan baju nikah dia dari Kedah, lepas tu kitorang decide nak hantar ke dobi sama-sama siap iron dan cover. Lepas tu tunggu  hari yang sepatutnya. Fuh!

Handbouquet dah siap. Tapi itu untuk majlis nikah. Nak jadikan hb tu untuk majlis resepsi tak sesuai pulak. Warna tak kena. Huhuhu! Nak tak nak kena la buat hb lain. (O.o)






Fabric hb versi saya yang sudah siap 100%....



nak ambil tempahan tapi macam tak konfiden T_____T
ada yang berani nak tempah? Hikhikhik!




thanks korang!



Love,
Tata!

5 comments:

Cikpuan rara said...

babe! cantek okay!

Cik Tqah said...

jeles..i xsmpt nk wt..hihi

Cik Saila said...

Cikpuan rara : tenkiu! tenkiu!

Cik Tqah : oloh, jgn la jeles :(

LiNda said...

Cntiknye hb dia..serius cntik n kemas..;-)

saila,linda jd sewa. Nnti da blh amik gtau ye..thankz dear.

Cik Saila said...

okey,nnt saila sms k! :))