CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, June 14, 2012

woopsss!! 'korang bila lagi?'

Hai!



Assalamualaikum.





 
Maaf ya.. Saje publish entry mengarut. Asyik entry pasal wedding je. Mesti korang boring kan. Eleh, macam la entry ni korang tak menyampah. Huhuhu. Tak kira. Nak publish jugak.

Picha tu aku upload dekat FB. Serius dah lama tak on FB. Malas ada. Saje tak on pun ada. Tapi sebab picha wedding yang aku snap, nak tak nak kena la upload. Kami memang jarang snap picha berdua. Picha berlaga pipi jauh sekali. Takat sebelah-sebelah mcm amek picha passport tu ada la. Ni yang tak sabar nak kawen. Hahaha!

Ingatkan picha den dah tak laku. Yela.. Kitorang ni kira kategori pasangan yang dah nak basi. sobsobsob! Rupanya ramai jugak yang bertanya 'korang bila lagi?'. Fuh! Sejak kebelakangan ni memang itu jela soalan yang kitorang dapat. Insyaallah. Doa kan lah ya.

Seronok bila kawan-kawan doakan kami. Seronok bila kawan-kawan yang lebih excited dari kami. Nangis! Yelah kan.. Dah lebih lima tahun bersama. Hampir kesemuanya adalah kawan-kawan yang memang dari mula kami mula bercinta sampai la sekarang ni. Mana diorang tak excited. Bersyukur jodoh kami masih sampai ke hari ini. Alhamdulillah.

Tak kurang jugak yang bagi soalan mcm ni kat aku 'kau dengan siapa sekarang?'. Sangat pelik. Mesti dia ingat aku tak stay lama dengan si dia. Tapi bila aku jawab 'dengan 'dia' jugak la'. Orang seakan pelik. Takde apa yang pelik. En Gaban je yang sanggup bertahan dengan aku.



Untuk mereka-mereka yang sentiasa mengharap kejatuhan kami mcm dulu, maaf ya.. Doa orang teraniaya Allah makbulkan. Kami tak la kata kami golongan teraniaya, tapi apa yang telah berlaku hanya Allah je yang tahu. Tapi Allah takkan biarkan hamba Dia terus susah kerana niat jahat orang lain. Maaf ya kalau kebahagiaan kami adalah kesakitan anda. Kami bangun setelah dijatuhkan! Peace yaw.





thanks korang!



Love,
Tata!


4 comments:

Cikpuan rara said...

biasalah tu.mcm rara gak.dulu masa nk kawen asek entry kawen je.then bila dh preggy pasal anakkkk je.hehehe

Liza Razak said...

x sabar nak tunggu korang kawin nanti :)

LiNda said...

lepas ni linda pulak la yg asik nak wat entry pasal kawin je. hihi...excited kot nak kawin. tak sabr nk tgok wedding saila pulak

cawanmerah said...

huhu. jeles tengok entri kawen2 ni~ ;)