CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, June 7, 2012

Jemputan majlis kahwin kawan-kawan :)

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua




Musim kawan-kawan kawen. Wehuuuu!

Dua orang kawan pejabat aku dah kawen dan bakal kawen pada bulan Jun ni. Tahniah sayangs!

Benda paling tak sangka bila kitorang berjumpa, berkenalan, berkawan bermula semasa kitorang sama-sama bekerja di sini. Dan kemudian memilih tahun 2012 untuk bernikah. Cayalah! Takde pun berpakat, semuanya kebetulan semata-mata. Tapi paling best bila Ara kahwin dulu dengan tiba-tiba. Apakah? Hehehe.. Tapi takpe, bagus jugak kalau takyah plan lama-lama. Pening kepala. Dah selamat dah pun. Hiks! Cayalah Ara, ko potong Q eh. ;p

Entry hari ini aku excited nak upload kad jemputan diorang. Tapi paling terbaik ialah kad kawen jemputan Ara sebelah perempuan. Memang awesome sebab melambangkan persepakatan dalam persahabatan sangat. erk!






Kisah disebalik kad comel ni ialah :

Designer kad : Zhul
Designer pelan : Mun
Tempat print : tempat aku
Kos : Rm16 (seratus helai)

Hasilnya : Ohsem!!

Bila dah print, dah gunting elok-elok, nampak sebijik macam cover CD. Comel sangat. Lagi pun majlis sebelah perempuan buat majlis nikah dan jemputan tak lebih 100 orang. Okay la kan. Jimat!






Yang ni kad jemputan sebelah lelaki. First time nampak terus jatuh cinta. Merah putih. Warna kad memang fokus pada warna merah dan putih, so nampak romantik dengan tiba-tiba. Yela, merah lambang hati, putih pulak lambang kesucian. Betul la romantik kan? Betul kan? Okay, stop merepek.








Yang ini kad jemputan Arina. Dia bakal dinikahkan hujung bulan Jun. Tahniah! Tahniah! Ada lagi sorang kawan kitorang yang sama-sama masuk kerja kat sini, umur pun sama.. Dayah namanya. Dia pun kawen tahun ni jugak. Tetiba rasa macam betul ke kitorang ni.. Empat-empat kawen tahun ni. Hmmmm..





Kelakar pun ada kan bila kitorang berempat kawen tahun yang sama. Hihihi. Yang ini doorgift dari rumah Ara. Cakap pasal hari nikah Ara, aku jadi sedih kalau ingat2 kan semula. Takde rezeki aku nak tengok dia bernikah. sobs. Salahkan kerja boleh tak? Manis gila warna kotak doorgift ni kan? Sayang nak bukak.



 
*Noted :  9 Jun wedding sebelah rumah suami Ara
              10 Jun wedding sebelah rumah En Abg Azam
kenduri kawen kawan-kawan hujung minggu ni okey!!






thanks korang!



Love,
Tata!




3 comments:

LiNda said...

linda suke tengok yg wane putih merah tu, cantik sgt..tak sbar nak tgok kad kawin saila.

Cik Saila said...

hahaha..linda ni..kad kawen saila ayah yg buat..no choice..dia yg tentukan design..huhuhu! xboleh lawan tokey.. :(

LiNda said...

haha..ok la tu, lagi best ayah yg wat kan. Terharunye kalo camtu. :)