CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, June 15, 2012

Saya Mahu T-Shirt Bride & Groom Tu!!

Hai!


Assalamualaikum.






Contest? First time join ni! Sejak mula berblog, belum pernah ada satu contest pun aku join. Malu nak join. Sebab blog pun tak ohsem, tak manis, tak fofular. Tapi kali ni sebab hadiah contest dia ialah t-shirt 'Bride & Groom' terussss teruja gila! Contest adalah milik cik asfizashary.

Memula fikir gak, ish malu la nak join. Tapi nak t-shirt tu. Nak, nak, nakkk. Nak t-shirt kena la buat muka tak malu jugak. Hikhikhik. cik asfizashary, saya dah join ni. Nampak tak entry ni? Nampak tak? Nampak tak? Hehehehe! Over la pulak. Awak, saya nak t-shirt tu pleaseeeee.. Buat muka merayu.

Harap-harap aku antara yang terpilih untuk dapat t-shirt tu. Amin. Tapi kalau takde rezeki takpe lah. Janji dah join contest. Wink! Wink! Sekarang ni tengah berangan-rangan.. Bestnya kalau aku dgn En Gaban pakai lepas tu lepak mamak. kehkehkeh. Gila apa. Hikhikhik.


B2B & Ex-B2B jom join! Tarikh tutup 1 Julai 2012 ni. Jom! Jommm!




thanks korang!




Love,
Tata!



8 comments:

\\ Izzah // said...

Cepatcepat join 1st Giveaway By Izzah Ismail !!

Blog cantik kee , tak cantik kee , TAK KESAH !!

Kalau nak menang BLOGSTUFF , TOPUP , TUDUNG CANTIKKK , cepat2 join !!!! :D

http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-izzah-ismail.html

Cik Jannah said...

salam lalink
jannah singgah sini. rindu takkk? ekekee.

comelnya t-shirt tu!! sesuai utk kamu yunk..semoga ada rezeki :) ameen

Cik Saila said...

of kos la rindu jannah!! jannah pun B2B jugak kan? jom la join.. :))

LiNda said...

gud luck dear...:)

Zul Fattah said...

InsyaAllah .. lpas kalau ada rezeki dapat la baju tu.. apapun gud luck yup..

MAY said...

EX B2B BOLEH JOIN EK?MAU LA!HEHE

Liza Razak said...

good luck tau...hopefully awak dapat t-shirt tu :)

Nn said...

semoga berjaya dan selamat berjuang!