CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, June 7, 2012

Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500

Hai!


http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html
miss Z berceloteh

Hari ni memang aku banyak masa walaupun banyak kerja. Hikhikhik. Terjumpa pulak segmen ni dari salah sorang blogger yang aku follow. Macam best sebab follower aku pun malu-malu kucing je. Huhuhuhu!


Follower blog Que Sera Saila ialah 121 orang sahaja. Memang sah-sah kurang dari 500 followers kan? Dengan itu secara otometik aku layak join segmen ini. Yayyy!


Nak tag : Leha



siapa yang ada masa, berminat nak join, follower bawah 500 orang meh la join

TARIKH TUTUP : 12 JUN 2012







Love,
Tata!

14 comments:

MISS Z BERCELOTEH said...

makasi sudi join :)

amy fendi said...

membalas kunjungan :)

LoveLicious ! said...

dari segmen yang sama .i follow youu . hehe .


http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Ayuni Yusop said...

Dari segmen yang sama!!^^
done follow(132#),hit me back k..
btw,you have an awesome blog..suka bw kat sini..

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

bai baizura said...

dtg dr segmen yg sama:)

http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Mr.Muink said...

dah follow kamu , dari segmen yang sama , jemput singgah yer . =)
MuinkSnikerdoodle

tak salah kalau berkawan kan ;)
My Facebook
My Twitter

Mrs.BuduBilis said...

salam kenal...singgah sini dari segmen yang sama..done follow u..

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

::azmina nordin:: said...

salam mina datang dari segmen yang sama sambil follow http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

iehahfarihah said...

salam,
singgah sini jap dari segment yang sama.
done follow awak
follow me back erk..
http://iehahfarihah.blogspot.com

thank..

Farie Faraway said...

Hye , Farie dari segmen yang sama .
Done follow awak , thanks follow Farie jugak yea , terima kasih . :)

http://fariefaraway.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

shichi7nana said...

hi..
dari segmen yang samalah...
jom kita buat aktiviti follow-mengfolloow..
btw, nice blog..

http://shichi7nana.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

CikNana said...

join sini dr segmen yg sma..:)

http://cikvivameow.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

MISS Z BERCELOTEH said...

Segmen miss z dah tamat..jom terjah blogger lain

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-segmen-pencarian.html

mirul aar said...

Hai. singgah dari segmen Miss Z. Sorry lambat BW. Done Follow You ! http://aarmirul.blogspot.com