CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, September 13, 2012

Idea : Vintage Suitcase Oh Lala!

Hai!


Assalamualaikum.


Harini aku nak share pasal Suitcase ya kawan-kawan. Aku pernah nampak Suitcase ni dekat Romantika. Sila ke sana segera ya. Harga? Rm29.90 sahaja. Rugi tak beli. So? Akan di grab secepat mungkin!

Memula sekali aku share dulu picha(s) dari Google okay.. Actually aku lupa dari mana aku save. Kalau ada blogger yang perasan, let me know ya.. Selalunya aku save dah lupa nak save link sekali. Huhuhu! Maaf.

Here we go..












Kebetulan aku (actually Ibu aku) dapat hamper (hamper banyak dekat rumah Mak Usu aku) so Mak Usu aku pun agih2 dekat kami satu family. Kebetulan, bekas hamper yang Ibu aku ambil ada Suitcase! Excited disitu.






Suitcase ni kepunyaan Leha. Okay, dia dah cop dulu. Hampeh. Tapi aku dah booking, untuk majlis dekat dewan nanti aku nak guna Suitcase ni. Untuk apa? Untuk letak props maybe.. Hmmm. Tak pun letak wishing cards. Maybe? Nanti lah fikir. Masih ada masa lagi kan?

Suitcase yang Leha punya ni tak nampak vintage kan? Lebih nampak klasik sebab dia fully kayu warna coklat gelap. Tapi kalau nak real vintage macam picha-picha kat atas tu, boleh beli dekat Romantika okay :)

Till then <3





thanks korang!





Love,
Nursaila Norman!


8 comments:

Cik Tqah said...

nice..vintage gituu.. nnt jemput tak i pegi wedding?

Cik Saila said...

Cik Tqah : insyaallah,guest numbers ditentukan oleh fmly saya.. i will k :))

nur anis said...

waaa..menariknya.....tapi tempat saya takde romantika..huuu

BIE said...

wahh.. menariknya cik saila.. :) tak sabar nak tunggu end upnya nanti.. jgn lupa buat review ya :))

LiNda said...

Eh..romantika ade jual ye saila,x perasan plak aritu. Huhu,nak gi la nanti

Che Rosliza Che mat said...

cantik...like...

Cik Saila said...

anis : kalau nak akak boleh tolong beli kan :))

Bie : tula,sy sendiri xsure menjd ke tidak ni..hehehe..insyaallah sy review :))

Linda : ada..saila nmpk aritu..gerammm!

Che Rosliza : kan? i also like maa.. hehehe!

Anonymous said...

Romantika tu kat mane eh? bole bg alamat x? bg kat email sy eh. syaza_shamimi@yahoo.com.my. Thanks a lot!