CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, September 26, 2012

Bloglist Kesuma Angsana

Hai.



Assalamualaikum.




Tarikh tutup 26 September 2012 jam 12 tengahari (hari ni) baru aku nak join segmen KA ni. Aku dah tau pasal segmen ni dari minggu lepas lagi, disebabkan aku follower KA, wajib la tahu awal pasal segmen ni kan. Tapi maaf sangat2 ya KA sebab saya terlewat join segmen ni. Awal minggu ni nak join tapi masa tak mengizinkan sampai la berita kematian Pekak buat aku down dan belum mahu buat apa-apa lagi entry dekat blog.

Seperti yang di'request' oleh tuan punya segmen, aku nak cerita sikit kenapa dan macam mana aku boleh jadi follower KA. Pada mulanya KA yang tinggalkan komen dekat blog aku. Bila aku BW dekat blog KA aku macam segan-segan nak follow sebab nama Kesuma Angsana tu macam grand je kan. Macam klasik pun ada. Boleh ke aku follow ni, dah la kepala aku ting tong je. Huhuhu. Sampai la KA tinggalkan komen berkali-kali dekat blog aku, baru la aku berani nak follow balik. Ada ke macam ni? Ada. Aku la tu.

Bila dah follow best rupanya KA ni.. Banyak info yang dia share. Yang paling aku suka entry pasal Setiap Anak Ada Rezeki Masing2. :)

Okay lah Kak KA, saya dah join segmen akak. Terima kasih banyak-banyak sudi melawat, tinggalkan komen dekat blog saya. Semoga perkenalan di alam maya ni berkekalan ya. :)





masih belum ada mood nak berblog. nanti-nanti lah ya. masih rindu dia lagi.



thanks korang!




Love,
Nursaila Norman!

6 comments:

Kesuma Angsana said...

tq sudi join dear walau dalam kesedihan!.. sgt2 KA hargai. Doakan yg terbaik for u ye!

ayut said...

tu dia...join sudah :)
bsabar ye kak...jom mkn pizza arini kat KL sentral..hihi.eh?ad ke kat situ?lupeee.. XD

♥ Cik Cha said...

Good luck dear...

alalala rindu ea.. sabar tau syg...

ciknurul said...

feel sorry for your lost . jgn sedih sedih ya cik saila

Saya Disini said...

gud luck

Anonymous said...

Wow, that's what I was searching for, what a data! existing here at
this weblog, thanks admin of this web site.

Also visit my web site :: Get the details at Wikipedia UK