CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, September 14, 2012

I Need EOT

Hai!


Assalamualaikum.

Less than 2 months to go. Okay, sila anggap cuma tinggal lagi 1 bulan je lagi. Gulp!!!

Props untuk photobooth sudah print. Just nak laminate je. Bila? Taktau.. Huhuhu. Lidi? No worries, Rm2.90 boleh dapat banyak siap boleh buat cucuk sate. Hiks!

Sekarang ni tengah berusaha lipat burung (sesi menambah bilangan bebird, fuh!). 125 birds to go. Ingat senang ke? Susah rupanya. Huhuhu! Sambil-sambil tu melipat fan flower pulak. Lagi la susah. Huhuhuhuhu! Ingatkan senang je.. Haha. Padan muka. Paksa En Gaban lipat sekali. Katanya dia nak melipat dekat ofis sebab boss takde. Kan sayang kan? Alahh, senang je lipat fan flower tuuuu. Wink! Wink!



my only one fan flower. wuhooooo..

Baru dapat satu fan flower. Ceh! Sanggup tak keluar lunch. Duduk dalam ofis mengadap benda ni. Satu jee?? Huhuhuhu. Bila nak siap mcm ni. EOT pleaseee.

Kalau tengok pada checklist yang aku buat, macam banyak yang dah bergerak. Macam la.. Konon.



Checklist atas ni benda yang aku dah beli. Tinggal yang line biru tu je belum lagi. Macam banyak je dah settle kan? Padahal....




This is the hakikat sebenar. Banyak kan belum buat apa-apa. Kan? Baru satu yang 'DONE'. Dua baru 'ODW'. See? Aiyoooo! Pitam macam ni. B2B yang lain, yang mempunyai masalah macam aku ni macam mana eh? Hahaha. Kelakar la pulak. Masa singkat, kerja banyak.

Boleh, yakin boleh okay. Fuhhh. Okay, jom sambung DIY. Cuti tiga (3) hari ni kena all out okay. Hiyargg, hiyargg (senaman tangan dan jari. haha). See you next week ya blogger semua. Baibai!


EOT : Extention Of Time




thanks korang!





Love,
Nursaila Norman!

16 comments:

CikNana said...

kasi la ajar cara nak buat tu....:)

cik mah said...

cik mah pulak berdebar2 bila tgok..hehehhe....cntiknyer....xsbar nk tgok hasil sebenarnya...gud luck....

Munnafendy said...

MUN buat ni sehari gotong royong dgn akak2 ipar...utk hias kt bilik pengantin..puas bila dh siap..makcik2 siap nk mintak bwk balik plak kan..hihi

Cik Tqah said...

hoho..rajin diy..dulu nk diy mcm2 gak..last2 1 pon xterbuat..yey.. pdn muka kann

♥ Cik Cha said...

samalah kita.. mcm byk lagi tak setel ni syg.. haiyo0o0.. kemon2... bagi semangat kat each other.. hehehe

My Life's Journey said...

Chayok2!!!! dear pasti boleh ..bestnya buat diy ni dear ..lepas kahwin dah tak de sangat nak dibuat ..sob2 ..time ni lah syurga nak buat diy ..seronoknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sharz said...

chaiyok2!!! wat pelan-pelan tau!! =D

nur anis said...

waaa...cepat kak..buat jangan tak buat....mesti boleh siap punya...kalau dekat, boleh saya tolong..:)

LiNda said...

waaa..less than 2 month eh. semakin cpt mase berlalu, go saila go saila. Tarik nafas pnjg2 wat cepat2. Hihi

hanisah said...

sama la kita, ingatkan banyak dah buat, rupanya banyak lagi belum..kita serupa..!!!

anariffin said...

wah berkongsi nasib la kite..rase cam banyak dah wat..tapi sebenarnyer..ntah ape2 je yg dah wat..sabau je la..keep it up saila..
hehe

bintanghati said...

kite tgk rami jek bersemangat nk ber DIY... hehhe..
kite mmg x sgt la..
sume mak yg wat .... hehe

My Life's Journey said...

umii datang jenguk dear ..wahhh ni mesti dear tengah bz buat diy kat umah ni (^_^).. chayokkk2!!

nuha hayati said...

Ganbatte saila!

ayut said...

tu dia list kuar dh....chaiyokk kak!! :)

Amalina Ali said...

Wahhh... semangat ber-diy ye syg... Nana dah tak larat nak diy-diy sgt. asyik kena reject je. membazir je rasa. last2, sume pakat beli.

psssttt... nana nak cilok idea buat check list gitu ea. hihi. :)