CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, September 24, 2012

Another Lace Story, Boleh Eh?

Hai.



Assalamualaikum.

Haritu (dulu lah guna), aku ada janji nak share pasal lace harga Rm4/5 semeter kan.. Ingat tak? Ke dah lupa? Ya, macam la semua orang nak hafal entry-entry kamu Cik Saila. Ceh!

Okay-okay, yang ini.. Lace Atau Lebihan Lace.



Petang ni sambil buat keja, sambil buat entry ni (gatal sungguh). Picha dekat bawah ni ialah baju adik aku yang paling kecik (kecik ke???), baju ni dia akan pakai masa resepsi aku nanti. Dia ni jenis tak suka grand-grand, so sesuai la dengan simple lace tu dekat baju dia.








Sesuai la untuk adik aku yang baru tingkatan 4 tu.. Kan? Tak payah lace mahal-mahal, sekolah lagi. Hehehehe!

Siapa cakap lace harga Rm4/5 semeter tak boleh jadi cantik kan.. Less is more kan?




thanks korang!




Love,
Nursaila Norman!

10 comments:

S.U.R.I.A. said...

tu yg selalu suria wat..tantekkk

♥ Cik Cha said...

santeeeekkkknye dear,,

kretippp!

ayut said...

nice jerrr...okla tu..cantik dah..dak sekolah jgn mhal2..hik3x :p

Amalina Ali said...

simple but nice. sukaaaaa.... :)

anariffin said...

cantik la saila..
tambah manik je skit2..
n trus jadi meletop..
simple..

cik mah said...

btul2...cntik....bila olah2 lagi cntik kan.... :)

Zila Zainal said...

cantikkkk! :D

MAY said...

carikkan may lace murah...nak jugak..;(

Afasz said...

cantik nye..

Afasz said...

wedding awak bile? majlis di mana?