CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, September 11, 2013

1st : Tempahan DIY Shawl

Assalamualaikum.

























































fly to customer
alhamdulillah selamat sudah


Tempahan pertama dari aku - tempahan shawl. Fuhhh, first time. Gelabah okeh. Tapi alhamdulillah dapat siapkan jugak akhirnya.

**Untuk makluman, ada sehelai lagi yang sama macam dalam picha (sengaja buat lebih sehelai), kalau nak boleh email saya! Harga rm25 (COD area Selayang Baru, Gombak, KL) rm30(pos). Warna tiffany blue/baby blue.


cara pemakaian
|
|
|
|
|
V











Love,
Nursaila Norman!

12 comments:

cik ara said...

KAK .. NI SIAP SHAWL ATAU UPAH JE.. EMAIL ME : mine_b91@yahoo.com ..
or bg email kak . tq pretty.

Nursaila Norman said...

dah siap jahit,tinggal nak pakai je dear :)

ezan said...

kak saila, boleh buat tudung bawal tak?

Nursaila Norman said...

tu laaa..ramai pulak yg tny psl tudung bawal..mmg ada dlm perancangan tp belum start lagi..kalau ada nanti akak akan update eh!

thank you!

cik hani said...

sailaa

cantek.nakk..
Tp nk kna tgk match x ng bju sy tu.
Nnt sy email ye

Nursaila Norman said...

cik hani : kalau tak pun, request je nak warna apa..saila boleh bt kan :)

IMaH said...

saila..cantik & simpe shawl tu! nampak kemas bila awak pakai

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

waaaa ..umi suke betul dengan idea yang dear buat kat tudung tu .. best2 (^_^)

hajar hazizi said...

sy nak tempah nt boleh? hihihi
serius ni..bape lama jangka siap ek...ley budget masa..

Cik Siti Hajar said...

kak.. nak tanya.. kiranya jahit lace tu kat hujung sikit lah kan? berapa eh pjg dia? sorry tanya byk..

Nursaila Norman said...

cik siti hajar : yup,jahit hujung sikit..pjg lace ke? kurang dr 1/2 meter :) its ok..tny je :)

ezan said...

kak saila kalau buat tudung bawal izan nak order, huhu nak guna time nikah dengan sanding nanti awal bulan 12 boleh?