CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, September 26, 2013

Hampir Setahun Dah..

Assalamualaikum.


Hampir setahun baru nak simpan?? Sungguh hilang akal.

Baju nikah dengan baju resepsi kami, aku selamber badak-badak je simpan dalam almari tanpa mengutamakan ciri-ciri keselamatan. Lipat lipat lipat, masuk dalam almari. Almari kalau ada compartment takpe. Lapangggg je.Satu hal pulak aku nak mencari compartment supaya baju tersusun takde la macam sarang tikus. sobs!

Masa Suami takde, aku akan rajin sangat-sangat. Haih, taktau lah kenapa macam tu penyakit aku T___T' Dah nak dekat setahun baru aku teringat terajin segala ter lagi.. Cita-cita nak membeli compartment untuk almari baju pun tak buat-buat lagi. Last-last baju kawen kami tak terbela nasib dia. Huhuhuhuhu..

Baruuu lah baru-baru ni aku simpan baju kawen dengan baik, sopan dan siuman.


bye bye






Guna cover dari IKEA je, kalau ikut hajat nak je guna cover hitam macam dapat dari dobi, tapi berangan jelah kan.. Nak mencari satu hal. Malas dah nak cari-cari ni. Cuba teka 3 helai cover ni berapa harga dia?

Rm9.90 sahaja! Rasa nak beli 2 set, tapi macam tamak. Satu cukup lah kot.

Kalau boleh kawen lagi kan syiokkk. Haha! Tapi dengan Suami sekarang laaaaaa..

Nak dekat setahun rupanya, kalau buat anak mesti dah lahir tak pun nak lahir dah. Hehehehehehehehe.




Love,
Nursaila Norman!



14 comments:

Diyana said...

kan saila.. nk setahun dah...
baju nikah sy ntah kt mne.. lupa dah..
boleh gitu?? hahaha

Cik Puan Rara said...

baju rara pon sama,terbiar cm tu.tp ada cover plastik lah.hehehe.nt nk bg princess lak pakai.vahhh kau.verangan num 1.

Nursaila Norman said...

Diyana : lagi dasatttt..haha..cari cari :D

Rara : of cozzzz..tetap nk berangan jugak..saila pun nk bg anak saila pakai ;D

Cik Puan Tqah said...

baju tqah yg hijau tu br de org pinjam.. nk sewakan pon asek xsmpt je.. hahaha.. baju nikah tu ptt nak pakai ms raya ritu.. tp mr hubby lupe nak wak balik..boleh gitu..pakai raya haji ni kottt..

Nuriesya Nadia said...

Alaaaaa kita yang takde baju nikah ni nak simpan baju ape ? Tshirt pagoda ? SEDIH ! Kekekeke!

Rina Ellisa said...

macam best je cover baju tu..

ni rasa lagi tak sabar nak jejak ikea ni.. hahahahha...

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

sayang dear .. guna selagi dapat digunakan ..untuk majlis ke .. ape ke .. nanti jadi khazanah pulak hihi ..

kalau diikutkan ..memang rasa nak bersanding lagi kan hihi ..seronok sangat rasa time tu hehehe

cik hani said...

Baju peplum sanding cik hani ada tergantung dlm loker kain.tp xbungkus ng plastik.bj suami pun sama.ntah mcmne la bj tu skrg

yana lyana said...

Cantiknya color baju! :)

Princess Feyqa said...

baru trpk nak beli cover baju tp xtau ktne.. kt ikea eh awk beli?

missGogreen said...

rajin nye ke ikea sn tu..hahahha..

S. Faezah said...

murah je ek..igt mahal cover baju ikea tu..hihi

Jumria Alimuddin said...

salam...

Baca entry ni trus teringat baju nikah...memang tersimpan rapi tp terlipat2 dlm plastic hitam....huhuhu...uda nak masuk 4 thn (ank ke-2 on d way)...langsung xterbela nasib baju nikah itu :(

ayut said...

masa berlalu dgn pantas..pejam celik tak sedar kdg2x dh lama msa berlalu. :) akhirnya terbelai jugak baju yer...hihihi