CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, September 16, 2013

Pearl Hand Bouquet : Bride 2 Be Kuala Kubu Bharu

Assalamualaikum.


Selamat Hari Malaysiaaa!! Sayangi Malaysia!

Harini cuti, disebabkan Suami tiada.. Boleh la nak update FB, Blog blablabla.. Cuba kalau dia ada.. Hahaha.. Tak jadi apa. iheeeee. Cuti-cuti ni apa kata cuci mata dengan Pearl HB Nursaila Norman nak? Jom, jomm..

Yang ini pun disiapkan sepenuhnya semalam masa Suami tiada dirumah.. Hamboiii, nampak sangat si Suami suka buat kerja Isteri tergendala. Hehehehehehehe!








Pearl hb ni serius last minute order, kalau tak clash dengan tempahan lain insyaallah aku boleh usahakan untuk ambil tempahan (taknak kecewakan pelanggan dan tak baik tolak rezeki). Sangat last minute, customer nak datang rumah ambil padahal aku tengah terkial-kial buat hb. Haha. Nasib baik siap jugak dan hantar!

Macam mana tak terkial-kial, aku gigih snap picha untuk dijadikan tutorial untuk korang korang yang request. Wuwuwuuu.. Nak tutorial tak? Kali ni full tutorial okehh. Kalau nakkk, sila kiss dulu ;p




Sementara tunggu customer, posing dulu. Pinjam yerrrrr..ihiks!

Barakallah!







Love,
Nursaila Norman!



2 comments:

cik hani said...

Cantekkk...
Cik hani..cantek kombinasi warna pink dgn hijau tu

cik mah said...

Cantik...hijau n pink...