CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, September 20, 2013

Conversation #7

Assalamualaikum.


Rupanya dah lama tak share our conversation kan? Ada kot yang fikir kami dah kawen, dah tak berbual gurau-gurau macam dulu? Ada kot yang fikir kami dah kawen, dah taktau nak bual apa? Alhamdulillah, lepas kawen ni lebih lain dari sebelum kawen rupanya. Lebih sempurna rupanya. Lebih seronok rupanya. Huhuhu! Cuma, banyak perbualan yang tak boleh dikongsi di sini. Tak sesuai untuk 18 tahun ke bawah. Hahaha!

Malam tadi masa aku bertungkus lumus siapkan tempahan, entah apa puncanya aku pun tak pasti.. Tiba-tiba Suami bukak cerita pasal blog aku ni. Katanya dah takde unsur-unsur humor. Ko mampu laki ko cakap cenggitu??

Aku blur okehh.. Aku tanya la apa maksud dia blog aku dah takde unsur-unsur humor.. Dia cakap blog aku dah tak macam dulu, dulu ada lawak-lawak, ada unsur humor.. Sekarang dah kurang sikit.

Sabar jelah.. Aku pun cakap la balik kann.. Sebagai mempertahankan blog aku ni ha.. Hahaha.. Kalau nak humor, gelak-gelak sampai terguling-guling sila baca Beautifulnara yaaaaa.. Situ tempat gelak-gelak sampai perut cramp. Cuba la baca komen-komen diorang kat situ.. Pitam okeh! Sabar jelah dia mintak blog aku ni ada unsur-unsur humor??

Aku takleh terimaaaaa.. sobsobsob!

Apa maksud dia dulu ada unsur humor? Dulu? Huhuhu.. i olls dah matang u olls..

Banyak rupanya nak cover.. Citer pasal hal-hal kawen, DIY, Tutorial, hal kehidupan seharian, sharing knowledge, pendapat, tu belum pregnant. Citer pasal check up, beli barang baby itu ini. Pastu dah ada baby, citer pasal baby pulak sampai lebam.. Pastu Suami aku pulak mintak ada unsur humor? Nak citer apa u olls nak bagi ada humor? 

huwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Hehe.. Tapi aku suka, suka bercerita, berkongsi, dapat kenalan baru, Suami pulak penasihat terbaik jangan sampai ter'over' dalam dunia blog. Alhamdulillah.

Terima kasih semua XOXO!




Love,
Nursaila Norman!


8 comments:

Cik Siti Hajar said...

alamak.. kritikan yang membina sgt tu kak.. :D

Nuriesya Nadia said...

Apa lagi mak jemah , wat lawak baju tido bunga2 kecikla pasni. :P

Norhazrina Abdul Hamid said...

okela suami saila sporting bg komen blog saila. kalo laki rina mmg jgn hrp la. dia kata lantak hang la nak update apapun asal tau batasan2 hal rumahtangga. hahahaa

SarahSyafiq said...

husband saila yang klaka nye.haha

Cik Puan Rara said...

aah lah wak~ blog u x sgt serius skrg ni.i pon rasa taw~ hahaha.so tukar2~ hahaha

cik hani said...

ok.fine.pasni saila menjelma la dengan hasil humor dan lawaknya nanti..huhuhu!.. humor humor jugak DIY jangan lupa share..hihihik

Suria Lekatlekitgurl said...

saya pun sama takde sgt unsur humor.. tp tak semestinya kita org yg mancang muka ketat & serius.. hahahaha saya dgn asben & kengkawan lain perwatakkanya. lebih suka menyakat & bergurau

ayut said...

unsur humor???hahaha..ok.pk jap.mungkin penceritaan kot.mungkin :)