CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, March 23, 2012

my DIY veil :)

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua








Baru siap tujuh puluh dua percent. Starting January 2012 kalau tak silap. Gila lama kan? Dah la veil untuk resepsi pun nak kena buat. Apakah? Doa-doa la sempat. Inspirasi dari Intan Norazam dengan Cik Lijah (non-cindarella-story). Maybe nampak serupa, tapi secara jujurnya aku punya tak secantik mereka punya. Tapi hampir puas hati juga la memandang veil ni aku terus buat sampai ke tahap ni tanpa ada perubahan. No trial. Buat dengan penuh tawakal sampai jadi macam dalam picha di atas. Alhamdulillah. I am happy for this! :)

Insyaallah, nanti aku publishkan semula bila dah siap seratus peratus k. Ceh. Macam ada orang nak tengok. HAHA!





thanks korang!




Love,
Tata!





10 comments:

Munnafendy said...

mesti la nak tengok =)

Cik Lijah said...

dear...cantek ape.....!!!
lg2 utk 1st trial...

comel veil...secomel orgnye....! hehe....

Liza Razak said...

pandainya awak buat veil sendiri..cantik pulak tu :)

Cik Saila said...

munnafendy : yeke nih? eheee..

Cik Saila said...

Liza : tenkiu liza..cuba nasib je ni :)

Cik Saila said...

Cik Lijah : xboleh2..awk inspirasi saya.. :))

Saya Disini said...

buat sendiri ke??pandainye..rajin betul

Cik Saila said...

Saya Disini : terpaksa rajin..huhu..sebab nak jimat kos :(

faiz fakhirin said...

okla tu...not bad condition...hehe

NadNod said...

rajinnya jahit beads tu sendiri. serius kreatif :) plus jimat kos!