CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, March 22, 2012

Terharu disebabkan Cik Jannah & Cik Syiera :)

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua




Hai!!

Tarik nafas.. Fuh! Settle kerja-kerja di pejabat. (untuk pagi ini sahaja okay). Jangan stress. Rilex. Cool. Chill babeh. Hikhik.

Tajuk entry kali ni macam over sangat ke? Tak kan? Okay, meh aku explain apasal aku gedik sangat up entry time-time cenggini.

Ni bukan kes gedik ya.. Huhuhu. Ni kes terharu gila-gila bila..


















dan









Okay, aku over. Tapi bagi aku yang terlalu baru dalam dunia blogging ni of course aku takleh tipu perasaan happy tentang hal ni. I am so so sooo happy for this. Yelah, diorang ramai follower dan dah lama ber'blogging'. Tapi tiba-tiba Little Rabby was there. Besar okeh bijik mata aku bila aku nampak dua-dua perkara tu. Bangga tu memang takde. Aku tak declare diri sendiri sebagai blogger ya. Aku cuma peminat setia blogging yang akan menulis bila terasa nak menulis. Tapi aku ketagihan membaca entry semua yang aku follow. Ntah. Kalau tak baca rasa macam hidup tak sempurna. Erk!

Walaupun aku tak tinggalkan komen, tapi aku wajib baca. Sometimes aku segan nak tinggalkan komen. Sometimes aku rasa nak taip 'comelnya' but then aku tak jadi komen sebab malu. Apakah?

Bila aku dah nampak dua perkara tu aku terus jadi risau dan risau. Ceh! Mana tak risau. Orang dah letak Little Rabby kat side bar diorang, tapi entry hampeh. Malu la. Kesian orang kena atau terbaca entry hampeh. Macam entry ni jugak, maybe. Sobsobsob!

 
Side bar aku memang tak letak semua yang aku follow, tapi kat dashboard sentiasa ada kan. So tiap-tiap pagi sebelum pukul 8pagi aku dah bukak semua entry-entry baru dari blogger2. Membaca adalah terapi aku untuk dapatkan mood atau stress. Wink! Wink! Terima kasih yang tak terhingga ya. Kepada followers semua, korang memang sumber inspirasi aku. Apakah? Kalau korang takde, memang sunyi la blog ni. Hiks!



Dulu selamber je buat entry hampeh-ikut-suka. Sekarang ni rasa bersalah pulak kalau buat entry tentang diri sendiri. HAHA.


terharu
terharu
terharu






thanks korang!



Love,
Tata!








5 comments:

Saya Disini said...

ye tau..bukan entri gedik pon..hihi

roq said...

excitednye anda...haha

singgah2 la sini :)

cIk JanNah said...

wah ada nama cik jannah lah..thanks dear. teruskan blogging key!

Munnafendy said...

hehe sweet je entry ni =)

teruskan berblog ye!

Cik Saila said...

love u all!!
wink! wink!
:D