CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, March 9, 2012

OverTime

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua


8.43pm

Masih di pejabat. Buat preparation untuk meeting. Nasib baik esok hari sabtu. Balik lewat pun takpe. Tapi esok kena datang pejabat lagi. Nak sambung preparation meeting juga. Fuhh! Ni baru lepas print beberapa perkara. Yang lain pergi fotostat nota untuk meeting. Bukak blog saja-saja update memandangkan hari ni belum update apa-apa lagi. Hiks! Sementera tunggu diorg siap fotostat, layan updating blog sekejap. Wehee :)

Dalam hati tengah berbelah bagi, nak mintak tolong En Gaban jemput atau mintak tolong En Zhul hantar kan.. Huhuhu. Nak mintak En Gaban datang ambil tapi tak tahu kerja habis pukul berapa. Sosbsob.





part ni dah settle dah
beralih ke bilik perbincangan pulak esok
kesian bilik saya kan?
macam tempat longgokan sampah. Hehe!





Heh!





part ni pun dah settle
Ezwan, kalau kau terrrbaca blog aku ni, aku nak mintak izin pinjam gelas kau yang bentuk mcm lensa DSLR tu eh? (dah guna baru mintak izin??)




En Gaban dah kerisauan. Dah tak senang duduk. Kesian dia kan? Huhu.. Tapi kerja saya belum habis lagi.. Eh, jap! Muka tuan punya blog belum letak lagi kan? Wink! Wink!


















ready?































































































betul ni ready?


































































tat taraaaaa!!
muka tak mandi u olls
muka mandi pagi je. ni dah mlm tak mandi-mandi lagi.
hikhikhik!

bilabolehbalikni?



thanks korang!



Love,
Tata!






10 comments:

cIk JanNah said...

pekerja cemerlang nie. malam pon masih keje. hee :)

miss bulan said...

hi..sudi2x lh dth melawat
http://missmoonblogshop.blogspot.com/

ciksukaberangan said...

hehehe. selamat bekerja :D

chu-E zHuL said...

tipuuuuuuuuuu ha ha ha.. x dtg pun sabtu

Cik Saila said...

cik Jannah : hehehe..cemerlang lah sgt yee.. ;D

Cik Saila said...

miss bulan : orite! tenkiu sudi singgah sini :)

Cik Saila said...

ciksukaberangan : tenkiu2..mmuah.. ;))

Cik Saila said...

chu : ekekeke..penat melampau ;D sorry byk2 :(

Saya Disini said...

wah..keje smpai mlm..rajin betul

Cik Saila said...

Saya Disini : takde la rajin sgt..huhuhuhu