CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, March 5, 2012

Penat tapi Seronok!

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua




Hai!

Lama gila tak bukak blog. Err.. Beberapa hari pun tetap dikira lama jugak kan? 7 hari yang lalu sangat sibuk sampai demam-demam. Sebenarnya demam dah lama nak menempek, tapi takde chance. Kebetulan masa training kat Bukit Tinggi duduk bawah kipas, ekon, hujan dan kabus so memang peluang terbaik la demam nak datang. Time training aku demam. Langsung takleh nak fokus, hidung sakit, kepala sakit, mata sakit.. Perut je tak sakit (kenyang). Hehehe.. Nasib baik hari yang last, boleh buat aktiviti bebas waktu malam. Aktiviti malam aku dengan kawan se'apartment' adalah melayan astro setelah kenyang dinner lepas tu aku masuk tido pukul 10 malam. Off terus. Hiks!



En. SpongeBob ikut pergi training! Yayyy!


Jumaat pulak masuk ofis terus berkejarkan delegasi dari luar. En Boss siap call petang khamis, tanya aku masuk ofis tak esok (jumaat). Ya En Boss, saya masuk En Boss. Sobsobsob! Settle delegasi, settlekan surat segala, terus balik rumah. Mata dah keluar api time tu. Eh, sebelum tu sms En Boss, mintak nak balik sebab saya demam semula. Boleh tak ayat demam semula? Haha.. Betul apa, demam semula okeh. Hihi! Sampai kat rumah ingatkan boleh rehat.. Huhu. Ibu aku ajak diskas pasal wedding pulak.. Baru berangan nak tido sampai petang. Hehehe.

Sabtu ahad still tak boleh rehat. Sebab dah booking kuliah agama. Atau bahasa pasarnya Kursus Pra Perkahwinan. Kelassss.. Hikhikhik. Ni kursus kali kedua aku hadir. Kursus kali pertama aku buat kat Jitra, Kedah Darul Aman. Kat Kedah memang best. Masa tu pergi dengan kawan-kawan U. Tapi masa tu tahun 2007. Sekarang 2012. Tak salah kalau nak buat kursus lebih dari sekali, ilmu kan. Tak rugi pun :) Tapi kali ni pergi dengan ehem, ehemm. Ehem, ehem la sangat. En Gaban my super hero (ceh!) la siapa lagi.. Tapi yang tak bestnya En Gaban keep messaging me 'dengar tu' 'ingat tu'. Grrrr.. Yaaa, dengarrr, ingattt.. Huhuhu..

Diakhir sesi kuliah agama atau Kursus Pra Perkahwinan tersebut En Gaban bagi ulasan 'banyak yang tata kena perbaiki lepas ni'. Wahhhhhhh.. Baiklah. (nada pasrah). Sobsobsob.



kami minum pagi duduk rapat-rapat dengan peserta lain, sebab restoren penuh.

nota penting : En Gaban yang semakin ketat
muahahahaha!!




thanks korang!



Love,
Tata!






12 comments:

ciksukaberangan said...

hehe.moga sihat selalu~ hidup pun happy~ tak lama lagi nak berumahtangga~ huu~ moga tercapai dan menemui kebahagiaan dunia akhirat :D

Cik Saila said...

ciksukaberangan : amin. insyaallah kita semua happy dunia akhirat :D

NurSalihah Norman said...

Ciksukaberangan :amin... :)

cik saila : saya pun nak hadir khusus kawin gak lah, ahhakks!!! :)

Cik Saila said...

Nursalihah Norman : pergi la..pergi byk kali best tau..hehe

NurSalihah Norman said...

takkan nk g sorg, mesti nak berteman :) hahahah...

Cik Saila said...

haha..carik la..apa lagi ;p

missina said...

penah pergi dulu kursus kawin,,memg best,,hehee,,

CIK MAY said...

wah..tak larat tau g kusu kawen 2x.ari tu pegi pun da rase kebal bontot ni..ngantok pun ye..

Cik Saila said...

missina : kan? best kan..hehehe

Cik Saila said...

CIK MAY : saya masa second day dah start lengguh pinggang..hehehe..

Cikpuan rara said...

rindu kamu gak =( tp mmg payah nya nk update skrg ni =( hmm dh g kusus kawen eh.kawen jgn lupa jemput =)

CIK MAY said...

cik sally..carik awal...rumah susah cari..hot stuff betul..hohoho...bilik melambak la..CM ni cerewet sikit.bab paking..persekitaran..kebersihan..umh kecik takpe..jnji persekitaran besih...carik umh kat mane?