CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, March 19, 2012

Mr. Johnny lebih popular dari Cik Saila :(

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua



Hai korang!

Sejak aku publish pasal Mr Johnny, ramai betul peminat dia.. Ni yang jeles ni. Sobsobsob! Kali ni aku taknak cerita pasal Johnny. (boikot dia) Hahaha. Aku nak cerita pasal Mr Pekak.

Yup, aku ada lagi sekor kucing. Tapi nama dia tak glamer macam Johnny. Nama dia Pekak. Kejam tak? Takde la kejam sangat.. Sape suh dia buat pekak bila kitorang panggil2 dia. Masa tu kitorang satu family ingat dia betul2 pekak. Pastu terus daftar nama dia kat Jabatan Pendaftaran sebagan Mr Pekak. Hikhikhik!

Tapi kan dia cedera.. Huhuhu. Sabtu pukul 6 pagi dia bergaduh dengan kucing mana ntah. Hampeh betul. Last-last dia cedera kat hidung. Hidung dia bengkak pastu apa lagi demam la.. Biasa la.. Manja kan.. Haruslah demam berhari-hari. Hiks!





sayang kucing punya pasal.
selimut sendiri pun takpe buat dia balut badan.
Hehehehe!


Biasa la kalau dah demam.. Bertempek la kat tempat tidur aku. Kalau tak tu sombong. Panggil2 ajak tidur dengan aku dia buat donno je. Siap tak pandang lagi. Ceh!





luka kat hidung dah kering.
dah tak hensem dah kan?


Dengan harapan supaya dia cepat sembuh. Sebab rindu nak tengok dia tidur bersepah-sepah dalam rumah. Macam ni...........





okeh. OVER!


Well.. Apakan daya.. Kehenseman dia telah dirampas oleh Johnny sekarang ni. Pekak, terima lah hakikat ya.. Anda sudah tidak hensem lagi. Kalau nak maintain hensem, sila jangan layan kucing2 jantan diluar sana yang ajak anda bergaduh sebagai lambang kejantanan. Kalau tak, Johnny kekal sebagai ketua keluarga. Eh?





Johnny, kau pun taknak kalah jugak?
Style tidur pun kau nak kalahkan pekak jugak ke?
Over tau kau nih.



Mana taknya, sejak dari kecik Johnny banyak belajar cara-cara tidur dari Pekak kottt..




Hikhikhikhik!




thanks korang!



Love,
Tata!

10 comments:

Saya Disini said...

wah,,siap ada selimut lgi

Zaidalifah Hussin said...

Nama kucing bonde pulak buruk he he he sebab dulu bg nama best x hidup lama la mati cepat mcm x serasi. Tp yg ni buruk serasi bersama he he he

cIk JanNah said...

alahai tak komersial nama si pekak tu. cian dia..hahaa. tang selimut tu tak leh tahan. manja betol

Cik Saila said...

Saya Disini : hehehehe.. over kan? ;)

Cik Saila said...

Zaidalifah : yeke? mcm tu pulak ye..nama je 'buruk'..tp tetap comel..hehe

Cik Saila said...

cik jannah : hehehehe..xkomersial sbb dia bkn pelakon..hikhik! manja melampau tu..hehe

LiNda said...

haha..comel je kucing tido siap de selimut...kalo kucing kat umh sy siap tido terlentang..

GtHans said...

Pekak? (sambil gelak dlam ati)
Cepat sihat yer Pekak..( sambil gelak dalam ati lagi)..;p

Cik Saila said...

Linda : tudo dgn selimut sbb demam je tu..hehe

Cik Saila said...

GtHans: kelakar sgt ye..hikhik