CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, March 8, 2012

Idea : Hairstyle

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua



Entry ni adalah entry paksaan sangat-sangat. Maksudnya aku memaksa diri sendiri supaya post sesuatu supaya awak-awak semua tak boring. Hiks!

Aku ada daftar dengan Wedding Channel Newsletter, banyak idea pasal w-day dalam tu, tapi dalam skop barat la.. Tak banyak pun kita boleh follow, cuma part decoration tu boleh la mana yang sesuai. Hari ni WCN ada post pasal Hairstyle.. Jom layan idea-idea manis dari WCN :)




 



 

 





 

 




 



 



So macam mana? Manis tak? Setakat ni aku dah berkenan dengan beberapa hairstyle, boleh la print dan bawa ke MUA supaya dia tau apa yang aku nak.. Nak fringe macam picha No.1 tapi bahagian belakang nak macam picha No.3. Tapi kalau macam picha No.8 lebih sweet kan? Tapi, eh ada tapi lagi ke? Hehe.. Tapi jangan lupa bunga untuk diselitkan kat sanggul. Tetiba macam suka dengan semua hairstyle. Boleh? Huhuhu.. Pilih satu sahaja Saila.. Satu je. Grrrr!



thanks korang!




Love,
Tata!


4 comments:

Saya Disini said...

mcam2 fesyen rambut skrg ni

Munnafendy said...

suka sgt style rmbut yg 1st tu..pernah tgk dlm cite SUV..cantik kan?

Cik Saila said...

Saya Disini : yup :)

Cik Saila said...

Munnafendy : sy mmg dh jatuh hati dgn picha no 1 tu.. :)