CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, November 3, 2012

Manicure & Pedicure

Hai!


Assalamualaikum.


Kalau baca dekat tajuk mesti dah faham kan? Hehehehehe ;)










Jawapan yang aku boleh bagi ialah 'Awesome!'. Sebelum-sebelum ni aku buat sendiri guna buffer beli kat Watson's. Penat la kan nak gosok2 kuku sendiri. Tapi bila orang buatkan haruslah heaven. Hikhikhik. Paling best part kaki. Walaupun geli sebab dia gosok2 tapak kaki tapi best. Hahaha. Memula malu gila nak hulur kaki kita bagi kat orang urut, scrub, bersihkan kuku blablabla, tapi bila dah start terus terleka sebab syiok. Hehehe.

Lepas pedicure, aku buat manicure lak. Siap nak tertido pulak. Hadoi kau ni Saila. Hehehe.

Tapi paling tak best bila..


Tak best bila akak yang buat kan pedicure & manicure aku pakaikan aku kasut. Oh NO!! Settle manicure dia ambilkan kasut aku pastu sarung kat kaki. Gila terkejut aku apasal ada orang pegang-pegang kaki aku kat bawah meja. Terus aku tarik kaki slow2 pastu pakai sendiri. Huhuhuhu. No need la akak, saya boleh pakai sendiri.

So lepas ni, lepas sebulan aku nak singgah The Nail Parlour lagi sekali!

Aku dah double check dengan akak The Nail Parlour ni, aku tanya kalau aku pakai inai nanti effect tak kuku aku yang di manicure dan pedicure ni.. Dia cakap tak sebab dia dah try dah pun.

Weeee!






thanks korang!




Love,
Nursaila Norman!

14 comments:

khadijah said...

bestnye tmpt tu cantik je, mmg ade dlm snarai nak buat mncure ni.. :) bab pkai kan kasut tu xleh blah hee

anariffin said...

cntk nye tmpat ni,huhu.ana pn ada lam plan,p risau lak x smpt.huhu

Kasihnya Cinta said...

Saila! Nak tau...price range dia brapa eyh?

linda said...

bestnye..nak buat jugak, Dah la tempat cntik n tenang. harga ok x saila?

Shizan Syafik said...

pink!!! excited bbenor tgk kler pink.. huhuhu.. nampak cam best, tapi seriously seumur hidup tak penah g wat manicure n pedicure ni.. *malu*

Mr and Ms bOZhiCkA said...

Saila, nak jugak..jom pergi sama2..Icka takde yg nak temankan kat sine..huhu..

Cik Saila said...

Khadijah : hehehe..tau xpe..malu gila masa tu :D

anariffin : sempat,sempat..doa byk2 supaya sempat tau :))

Kasihnya Cinta : saila ambil manicure rm40+rm10(buff), pedicure rm50+rm10(buff) so total saila byr rm110 je :))

Linda : harga ok lah, tp kalau bt sendiri lg jimat, cuma xlarat la nk bt sendiri..baru lima jari dh lenguh..hehehehe

Shizan : its ok la dear.. boleh pergi, still byk lagi ms..lps kawen pun boleh jgk (lebih digalakkan utk hubby) hehehe!

Icha : olohhhh! best tau kalau pergi dgn kwn2 pmpuan..sambil dia pedicure leh borak2 hahaha..jom kita g sm nnt nak? ;D

nur anis said...

wahh..macam best je..:)

Kesuma Angsana said...

suka buat benda2 ni best !

Dhiera nadhirah said...

before kawen aritu pun kite buat dekat nail parlour! best kan?

s h a said...

memang awesomela tempat tu cik saila.macam nak pg jugak je.suke pink tu.beshnye.nak jugak.

Afasz said...

wah lg 3 hari la.

baby lydia said...

salam kenal,dya follower sini iyer..

ayut said...

weeee~~..best je membelai kuku..ahaks! :p