CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, November 29, 2012

Review #5 : Veil Nikah

Hai!


Assalamualaikum.


So many 'review' entry. Harap korang semua tak muak. Dulu sebelum kawen penuh entry dengan preparation, DIY, idea blablablabla. Dah kawen semak pulak dengan entry pasal hal-hal dah kawen.. Pelamin lah, pengapit lah, blablabla.. Harap korang tak bosan dan meluat. Huhu.

Kali ni nak review dan nak share pasal veil nikah.

Boleh eh?

Macam yang korang sedia maklum, aku ada buat entry teaser dan diy pasal baju dan veil nikah di sini :










Perasan tak manik dekat veil tu atas lain, bawah lain.. Part atas veil aku buat awal tahun 2012. Part bawah veil aku buat last minute. Part bawah veil aku gatal tangan guna pearl warna krim. Sebab nak sama kan dengan sampin Suami. Suka hati aku je kan. Atas manik putih + silver, bawah krim+silver. Suka hatiiiiiii je.

Agak kesal sebab part inner aku tak beading. Huhuhuhu. Dah berhajat nak beading tapi ntah lah, banyak sangat buang masa sebab tu banyak sangat yang tak sempat. Tu la, sape suruh banyak malas.



sengaja buat effect HDR
konon nak up kan maniks maniks


selendang senget. tak sedar. haha!
dah separuh majlis baru sedar 'la,senget'
cis!





thanks korang!


Love,
Nursaila Norman!

21 comments:

nur anis said...

cantikkkk sangat veil tu....suka tengok..alaa..tak nampak senget pun kak..:)

Zila Zainal said...

memang up! nampak sangat kesilveran nya :D

Nursaila Norman said...

anis : biasa la,diri sendiri semua nampk..senget lah, apa lah.. hehe!

zila : hehehe..kesilveran okay :D

Rina Ellisa said...

cantik saila veil awak :)

Munnafendy said...

cantik...xnmpk la senget tu :)

Amalina Ali said...

cantik cantik cantik.... ok. ini jeles sbb nana tak dpt buat sendiri. tak confident. takut tak jadi menyesal. hihi.

ayut said...

hihihi..mmg up btul the maniks tu... :)

zOeY zAu YaH said...

tahniah dah jd mrs...cantik.

cik mah said...

Cntik2...menariknya....

D Yatie said...

cantik nyer saila... ^__^ bestnyer lah wat manik kat veil sendiri... :D

syafiqakarim said...

bole syorkan kt akak ni ;p

A.N.A said...

Saila u ckp wat veil tu awal thn kn?mcm mn jaga?simpan dlm apa?

Nursaila Norman said...

thx semua :))

Dyg : kenapa saila xboleh komen kt entry awk wuhuhuhu :(

syafiqakarim : sila2 hee~ :D

A.N.A : alamak! sy just lipat2 cincai pastu masuk dlm go green bag. just make sure jgn kena cahaya matahari.. kalau ikutkan sy kerap belek veil ni sampai warna dia dh lebam jgk haha :D tp lps antar dry clean putih semula heee :D

AZMAH AHMAD WEDDING DECOR & EVENTS said...

cantiknya saila...penuh pearls tu... suka..suka...=)

Iera'ra Nordin said...

cantik veil tuh ...
nak diy jgak ..
tp takut xcntik jadinye bila iera wat ..
hehehehe

Cik Mila said...

alamak, ter'komen' guna acc AAWD pulak...hee... sowi Saila..

s h a said...

Comel3.Kena je ngan saila.Semoga kte pon berjaya hasilkan veil cantik macam saila.hehe. :)

cikCT said...

saila, nmpk veil tu sangatttttttttt exclusive hoccay!

thumbs up dear :)

Cik Puan Tqah said...

hihihi.. lawa..tp xpasan pon senget..

nuha hayati said...

huhui..sama la saila. selendang nuha pon togel 9kosong). tak sempat konon. huhuhu

A.N.A said...

ok..tq saila..lala mmg teringin nk buat awal tp just x tau nk jaga mcm mn..takut di makan lipas..waaaa..mau nangis nanti..huhuhu..