CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, October 18, 2012

Preparation #8

Hai!


Assalamualaikum.


Selagi Nursaila Norman tak kawen-kawen, selagi itu lah asyik cerita pasal kawen, kawen, kawen. Bila la nak normal nih. Huhuhu. 

Chop!!

Lagi 21 hari sahaja tinggal sebelum saya menjadi isteri. Ohw! Tolak hari ini dan 9 November 2012. Tinggal lah 21 hari. Kena susun jadual baik-baik ni. Taknak kelam kabut last minute. Fuhh.

Kad jemputan aku dah edar dekat Bahagian Perancangan Korporat (bahagian sendiri), Unit Komunikasi Korporat (sama-sama susah senang dengan bahagian sendiri), Unit Harta Benda, dengan Pegawai Khidmat Pelanggan. Dan yang tercicir sorang dekat Pejabat Menteri. You know who you are darling :) Semua bagi feed back 'akhirnya!!!'. Gelabah kannn.. Macam stok artis la pulak. Hahaha. Siap photographer feveret aku tiap kali buat lawatan antarabangsa cakap 'akhirnyaa setelah bertahun-tahun'. Padahal kenal tak sampai setahun, memandai je bertahun-tahun. Hahaha. Suka hati korang lah syg(s)!

Yang kelakar gila bila aku hulur kad (padahal tak sampai kat depan muka diorang pun lagi), excited diorang 'yeah,yeahhh dapat kad' Hahaha. Aku taktau la kenapa korang semua comel-comel sangat. Macam aku nak bagi gula-gula lah pulak.

Yang masih belum dapat kad, padahal aku rasa dia lah paling layak dapat paling awal, i mean orang first pegang kad aku ialah Zhul. Tapi aku still belum bagi kad dekat dia. So sorry babe. Eventho kau lambat dapat tapi you are always ini my mind bila nak tulis kad. Serius!

Kawan-kawan sekolah hingga U aku jemput tak lebih 25 orang pun. Aku terpaksa jemput yang rapat dari dulu sampai sekarang sahaja. Aku nak raikan diorang, diorang doakan aku. Yang tak berapa rapat, minta ampun banyak-banyak ya.. Tak jemput tak bermakna aku perempuan sihir kan? Ke ya?

Bloggers? Kalau ikutkan hati nak sangat jemput korang semua, tapi apa kan daya, tetamu kami sangat terhad, semua telah di kuasai oleh tetamu Ibu dan Ayah. Diorang nak kawen kan anak kan.. Let them happy. Korang tak kisah kan? Demi Allah, nak sangat korang datang since taktau bila aku rasa rapat sangat dengan korang semua :( Tapi apa-apa pun korang lah yang pertama tahu perancangan majlis aku, attire aku, hb aku, fan flower segala macam mak nenek yang aku diy sendiri sampai pedih-pedih bijik mata. Huhu. Korang lah beruntung gila! Hahahaha.






Secara official-nya kad jemputan Cik Saila dan En Gaban di share dekat sini untuk bloggers dan B2B semua. Walaupun tak dapat nak jemput korang, tapi nak share kad dengan korang dan maklumkan majlis kami pada 10.11.12 boleh kan?

Perkahwinan perlu dihebahkan supaya tak timbul fitnah kan, walaupun tak menjemput tapi harap kalian ambil maklum kami akan bernikah pada 9 November 2012. Semoga pernikahan ini akan kekal hingga ke syurga. Amin.



pssst : aku dapat berita dari FMIL, ada orang lebih-lebih tau pasal wedding aku ni. stalker blog. jadi kepochi. terima kasihlah ya sudi menyibuk dan menyampai2. tak pasal-pasal si mangkuk tu dah jadi juruhebah wedding aku. hebat tak? meluat! tak habis-habis!





thanks korang!




Love,
Nursaila Norman!

18 comments:

Cik Puan Tqah said...

xpe saila..memang utamakan family dlu..kitaorang memang suke menyibuk hal wedding orang lain.. xkisah pon.. hihihi.. semoga dipermudahkan tauuu.. jangan tensi2 masa majlis tu..masalah ke ape ke.. pekak je telinga..pengantin kene happy.. tu paling pentinggg

kinara kinatara said...

gud luck sis n tahniah juga:)

hope semua berjalan lancar nanti:)

Mira Adzlia said...

smuge dipermudahkan segala perancangan.... :)

ciksusu said...

takpe kte paham..eheh ;)

ayut said...

hahaha...stalker pulak bt onar.xpela.majlis kawen.hebahkan jela..cbuk tau 'dia' tu..hihihi..
semoga segalanya berjalan lancar kak saila..dh ckup tuah dpt tau sgla bnda utk preparation akak tu..get ready for your big day k! ^_^

Amalina Ali said...

takpe Saila. kami B2B yang sangat memahami. :) Semoga perkahwinan korang akan berkekalan hendaknya. Amin. :)

ekh. stalker tu kasi lempang dia sedas dua. sebok je...

Cik Saila said...

Tqah : hihihihi..amin. insyaallah saila try x tensi2 k..happy,happy,happy. thx tqah :D

kinara kinatara : thank u so much! amin..thx ya :)

mira adzlia : amin,terima kasih mira :D

ciksusu : ye? alahaiii..hehehe..tenkiu2!

ayut :tau xpe..stalker sejati. i am ready! heeee :D

amalina : amin..terima kasih :) kalau ikutkan hati nak sembelih je,xmain dh lempang2 :)

shizansyafik said...

haha, boleh plak kan stalker tu.. excited benor2, sanggup skodeng n repot.. biar jela kat dia.. btw, congrats.. =)

nur anis said...

semoga majlis berjalan lancar kak..:)

Cik Rad said...

tqah : best menyibok pasal majlis org ni kan tqah.. hehe.. rasa macam ada b'sama2 je ngn perantin.. hihi

saila : tahniah dear.. semoga persiapan majlis & majlis nanti b'jalan dgn lancar.. doa2 tak hujan time tu..

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhh tarikh yang cantik nih dear ..pandainya dear ni cari tarikh yer ..pasti diingat sampai bila2 nih ..kad pun nampak cantik ..tak sabar nak tengok majlis dear nanti tau ..muahhh

cik mah said...

xpe saila...kami semua pham...pape pun cik mah doakan yg terbaik utnuk saila ye...semoga bhagia n jgn nervous2 ek.. :)

chu-E zHuL said...

uwaaaa nangis okeh bile ko mention name aku! xpe la babe, even jadi org yg ke 8 juta skali pn, kad tu tetap akan sampai gak kan :P

Cik Saila said...

shizansyafik : boleh,kalau bab menyibuk apa2 pun sanggup.. thx shizan =)

nur anis : amin..terima kasih :)

Cik Rad : amin,thx rad :) tu la, rasa cm b2b / ex b2b ada sama2 je..hehehe..

Umi : hehehe..cantik kan? 10.11.12..sanggup tu nekad nk tarikh ni..hehehe! sabar ya umi n baby :D

cik mah : terima kasih mah sbb fhm,korang sume mmg memahami..thx sgt! amin,thx :)

Chu E Zhul : nangis ke? hahaha..tetamu aku takde la smpai 8 juta..hehehe :D

Anis_Apis said...

Samalah kita saila...kawan2 dh smpi limit...rakan blogger pn x dpt nk jemput ramai...sorg dua je.

Tp kalau nk gi BP boleh je ahah

anariffin said...

heheh...sweet la saila..
its okay...
org kate majlis kite..majlis mak ayah kan...
dah cukup melebih2 dah kami ni dok sibuk sal wedding saila kat blog..
yg penting kamu happy..heheh

Cik Saila said...

Anis_Apis : agak sedih jgk sbnrnya xdpt nk jemput bloggers.. :(

anariffin : korang b2b dgn bloggers la yg paling ohsem :D

Afasz said...

dah nk dekat dah. tarikh sama ngn Dato LCW hehe