CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, October 19, 2012

Cerita Pendek Tentang Tugas Saya :)

Hai!


Assalamualaikum.


Salam Jumaat, selamat pagi semua!

Pagi ni baru dapat picha-picha masa aku bertugas dekat Parlimen 10 Oktober 2012 hari tu. Tugasan mengejut, kena gantikan officemate. Suka tau tugasan mengejut ni. Huhuhu.

Picha-picha bertugas masa Bajet 2013 hari tu tak banyak sebab tak sempat nak ber'snap-snap'. Jadual padat gila. Huhuhu. Takde la kenangan :(

Kebetulan photographer rasmi merangkap best fren snap picha, haruslah gelabah lebih kan. Hahaha! Jom tengok picha menggelabah aku. kehkehkeh.



starting : En Hairul (teman sejawat) dengan our staff Kak Nor & Romlah!



Senyum Saila, Senyum!



staff dari Bahagian Cukai. notes, notes, notes!



registered!



checking nama Dato'/Datuk ni haruslah kecoh kann.. i taktau nama,tau muka je.. huhuhu!
Registered!



Cuba teka siapakah YB tersebut. Sampaikah Romlah excited gila vavi tu.. Hahaha
Jawapan ada di bawah!



Datuk Noraini. Kenal kan? Sape orang Parit Sulong sini? 
Say hi to Datuk!


Picha tak boleh nak besarkan lagi, nanti terkeluar dari border. Huhuhu. Aku tak pernah terfikir dan terbayang yang aku akan jumpa mereka-mereka. Ingatkan kerja pejabat ialah pejabat. Duduk menaip. Hahaha. Bengongnya. Okay lah, best gila buat kerja yang aku buat ni. Aku dah cakap dah, aku tak suka buat paper work. Aku suka sosial. Maksud aku kerja berurusan dengan orang. Bukan berso-sial yang itu. Sebab tu kalau bab lawatan antarabangsa, bab usherer, bab handle program itu ini aku teruja. Bab paper work, pelan, mula lah.. Lemau. Rasa nak balik tido je. Keji kan.

Eh, jawapan kepada soalan siapakah YB tersebut.. Beliau seorang YB paling femes sebab isteri dia artis. Hehehehe. Datuk Bung Mokhtar bin Radin. 

Romlah dengan Yani memang gelabah sikit kalau Datuk Bung. Ntah apahal ntah. Yani sebab dia gilakan Shaheizy Sam. So dia excited nak tag picha Datuk Bung dekat twitter/Fb Sam. Motif??? Hadoilah! Romlah? Ntah.. Ada hati ya Rom.. Hahahahaha!!

Happy working!!




thanks korang!



Love,
Nursaila Norman!





7 comments:

nur anis said...

wahh..boleh pulak excited jumpa datuk bung..huhu

ayut said...

DATUK NORAINI!!!!haiiiiii...pnh jumpe dia..dia best!peramah jer..pastu rilek2x jer..hahaha :)

Amalina Ali said...

Wah. bestlah kerja awak Saila. :)

Cik Saila said...

anis : Datuk Bung kan femes..haha..tu gedik lebih ;D

ayut : haiiii! hehe..dia sgt cantik teramat cantik kan..senyum,lembut..gila lahh :D

Amalina : best tp kena hati2 lebih..huhu

shizansyafik said...

bestnya. tapi datuk noraini macam dah chubby sikit kan

Kesuma Angsana said...

wah seronok giler lah ye

Cik Saila said...

shizansyafik : oh yeke? sy ingat dia dh makin slim.. heee :)

KA : seronok sampai tahan menggelabah gila..haha