CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, October 16, 2012

Baju Nikah Oh Baju Nikah. Berusahalah!!

Hai!


Assalamualaikum.


Pukul 2.22am. Hahaha. Baru menggelabah nak sambung menjahit manik (beads) dekat baju nikah. Mood tengah ada pulak ni. Suka hati kau lah Saila, janji siap.

Esok cuti, saja-saja. Taktau la esok pagi aku bangun pukul berapa kannnn.. Haha. Amek kesempatan sangat.

pssst : baju nikah ni sangat ke laut okay. beads macam hampeh. taktau la design apa aku belasah ni. merepek sungguh. sendiri tengok memang menyampah gila. rasa nak pakai t-shirt je nikah nanti!



wish me luck :)


Wish me luck amende. kau ingat nak amek exam ke hape.

pssssstttt : esok pagi kalau aku bangun awal (KALAU ya) aku update. tak pun aku snap picha banyak-banyak pastu share dengan korang sampai korang menyampah kat aku eh. huhuhu.




thanks korang!



Love,
Nursaila Norman!

9 comments:

Mira Adzlia said...

gud luck..hihi

S.U.R.I.A. said...

chaiyok2....
nasib smpt..cam suria lg 2 jam lg nk nikah bru dpt tgok bju nikah

cik mah said...

boleh2...cik saila boleh...kn berusaha lebih sikit je tu..buangkan sifat M tu..hehhehe

Cik Puan Tqah said...

gud luck.. cepat bagi siap..bleh rilex2

Kesuma Angsana said...

all the best lah dear, mesti cantik tu!

LiNda said...

gud luck saila! bertabahla hati, huhu...;)

zarith said...

Cik saila... sabar jangan jadi bridezilla.. hihihihihi...
All the best... cantik beading tu... tp sb b stress sbb tu pikir ke laut. Hihi

Saya Disini said...

gud luck

ayut said...

mood dtg 2 pagi??adehhh..parah dh ni :D