CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, October 8, 2012

Quick Update : Beberapa perkara dah hampir settle :)

Hai!


Assalamualaikum.


Ini entry pantas sebab pagi ni ada training sampai lunch. Lepas lunch kalau free aku sambung update ya :)

Keduanya, kepada yang minta softcopy props, saya akan usahakan email kepada anda selepas lunch ya, weekend tak sempat nak online. Kesibukkan sikit (banyak). Huhuhu.

Alhamdulillah, cuti dua hari ni sempat jugak aku siapkan beberapa benda :
1. Bunga carnation (crepe paper) untuk hantaran En Gaban
2. Bunga cotton untuk hantaran aku
3. Pomander Ball (tak pasti nak terus buat atau tak sobs!)
4. Burung(s)
5. Tagging
6. Try and error : Gubahan hantaran untuk En Gaban
7. Ambil set bilik tidur (part ni paling seronokkkk! tak sabar nak lompat2 atas katil)

Banyak kan? kan? kan? Banyak lah sangat.. Banyak lagi belum settle kau. Apa-apa pun aku berjaya menggelabah buat tu sikit lepas tu bosan buat yang lain pulak. Lepas tu bosan buat yang ini pulak. Buat selagi tak bosan, bila bosan buat benda lain. Boleh kan macam tu. Haha.

Okay lah, jom tengok picha dulu pagi ni.. Waktu lunch aku update mana-mana yang sempat ya.









picha dari atas ke bawah : tagging card, pomande ball, bebird, bunga cotton


Korang nak aku update yang mana satu dulu? Wah, gedik sangat. Hehehehe!! Jumpa lepas lunch ya! :D





thanks korang!





Love,
Nursaila Norman!

8 comments:

Cik Tqah said...

wa.. da byk diy..gud luckk

ayut said...

sungguh gigih!truskan usaha kak saila..hihihi ;)

Cik Rad said...

yelah.. saila mmg suka diy ni.. suka2!

Kesuma Angsana said...

rajin nyer. ,moga dpermudahkan semua ye!

Anonymous said...

nak taw psl bunga cotton plz..

-shida-

:)

LiNda said...

bagus saila, gigih betul. lagipun ur wedding da dekat kan. All da best saila :)

Mira Adzlia said...

wah...DIY..kreatifnya :)

Zila Zainal said...

eh eh sama laa kita. kita start buat suma benda sekali gus. tapi bila dah buhsan, yang ni, buat yang tu. bila buhsan yang tu, buat yang ni. b2b diy mmg cani kan ehehhe