CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, October 11, 2012

Teaser : Centerpieces

Hai!


Assalamualaikum.


Pagi ni nak tunjuk teaser je dulu boleh?




Pada mulanya ini cuma trial. Yup, aku selalu try and error but end up dengan 'okay lah kot' 'macam okay' 'eh! jadi lah!' Hahahaha. So, this is my err tak tau la try and error kali yang ke berapa (termasuk lah baju nikah and resepsi. also try and error edition).

Buat laju-laju sebab dah lewat malam sebab tu dalam kepala cume fikir 'nanti lah aku betulkan semula'. Tapi sebab Ibu cakap cantik (maybe normal kalau Ibu puji. takde apa yang gempak pun kan), so aku tak jadi la nak betulkan apa-apa. Pemalas sebenarnya. Haha.

Aku rasa kaler biru navy tu macam tak kena, macam tak berapa nak center, tapi lantak lah. Si pemalas ni dah malas nak buat apa-apa dah ni. Huhuhu.

I just love crepe paper!! Murah dan mudah.
:)




thanks korang!



Love,
Nursaila Norman!

16 comments:

Diyana said...

dah ok dah tu saila....
navy blue tu yg kasi dia nmpk naik sikit...

anariffin said...

combination of blue yang nmpak striking..
ok la saila..memang cantik pun..
and idea yg sgt sweet untuk centrepiece..

Cik Rad said...

sgt ok dah tu.. combination color tu mmg match lah saila.. suka2! kalo nak kasi berseri lagi + blink2, saila tambah la batu yg jenis tampal2 pkai gam.. yg tu murah sket drp swarovski tu.. just idea je ni.. boleh kan?? :)

cikblueberry said...

wah makin dekat makin laju buat persiapan..
good luck

Cik Tqah said...

cantik..cik saila memang rajinn

khadijah said...

cantik la :) rasenye dah tak payah tukarcolour sebab combination colour ni mamang sangat naik..:)

Cik Rad said...

kan tqah kan?? saila ni rajin DIY.. suka rad baca + tgk entry saila.. ;)

zarith said...

Cantik dan simple. Tak payh dah nak try n error :-)

Mira Adzlia said...

cantik la...wrne dier pun nmpk mnyerlah jer :)

Afasz said...

sy pon guna bekas kaca as pasu ... recyle balik,.

Cik Saila said...

*blush* *blush*
huhuhu! korang ni sweet sgt laa.. thank u so much eh! :D

Diyana : sejak bila ntah saila suka navy blue ntah..hehehe..thx diana!

ana : striking eh..maybe saila adjust sikit sblm post tu nmpk striking kot..hehehe thx ana!

Rad : haha..over la rad ni..malu saila..huhuhu! eh,tmbh bling2 eh..okay2,akan dipertimbangkan..tgk pada tahap kerajinan..hehe :D thx for the idea rad!!

cikblueberry : kena laju2 huhuhu..walaupun malas tp kena paksa rela jgk..huhu

Tqah : rajin dlm terpaksa nih. huhu

zarith : ye ke? huhu..thx zarith!

Mira Adzlia : terang benderang ye kaler dia..hehehe..thx mira!

Afasz : kan! recycle je..jimat pun jimat..kan?kan?kan? hehehe

LiNda said...

sngat cantik warna biru, menyerlah sangt :)

ayut said...

center dh tu kak...dh letak jauh2..jgn pandg lgi..hihihi

Zila Zainal said...

cantiknyaaaaaaaaaaaa!

nur anis said...

akak..dah cantik dah tu..:)

Syazlina Khairuddin said...

wah cantiknya..sy pon plan nak pkai tin susu jugak utk centerpiece..hihi