CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, October 2, 2012

Romantika Again, Again and Again

Hai.



Assalamualaikum.


Tajuk? Dah faham kan isikandungan entry ni.. Hehehehe. Well, apa lagi yang boleh buat aku menggila selain Romantika Selayang Mall. Sampai Ibu aku pun turut sama menggila hasil hasutan anak dia sorang ni.

Tujuan utama aku pergi Romantika ahad baru-baru ni ialah nak beli bunga untuk hiasan pelamin nanti. Alhamdulillah, dapat jugak seperti yang dirancang. Bercangkung2 aku kat Romantika tu pilih bunga, susun macam konon-konon nak design pelamin (yelah, pelamin aku takde panel, takde pentas..haruslah tertonggeng2 kan nak susun bunga).

Okay, jom cuci mata.. Jom, jom!









Sangat, sangat, saaaaangattt adore dengan table putih ni! I will insyaallah. Nekad, nekad. Amin.












Kotak harta karun (taktau nama sebenar dia apa), suitcase kat atas ni pun aku nak. Tapi nanti lah dulu, dah masuk 'rumah kita' secara rasmi baru plan nak beli dan decorate macam mana.



bunga lavender, agak-agak boleh teka tak untuk apa? hiks!


Dah cuci mata? Sakit hati kan.. Hehehehe. Aku sakit hati sebab belum boleh beli lagi Suitcase dengan kotak harta karun tu. Tengah bersabar dan bertenang nih. Huhuhuhu! Refer S I N I jugak untuk idea :)

Kos pembelian bunga-bungaan untuk pelamin aku cuma Rm86 sahaja. Jimat! Lepas guna untuk pelamin, boleh recycle untuk 'rumah kita' pulak. Wink! Wink! 






thanks korang!



Love,
Nursaila Norman!

7 comments:

ayut said...

wah2x...meriah sakan sampai tertonggeng2x.hihihi..smoga smua ye dipermudahkan yer..nnt nak amek gmbar kat pelamin tau :p

MAY said...

beli bunge sendiri utk pelamin??wow....

*kejap je kan..mcm tak pcy jugak..brg bb pun tak beli lagik!.belum 5 bulan lg..hampir 5 bulan..means da 4 bulan lebih...hehe...sebab kire ikut weeks baru 19 minggu..

s h a said...

Hye dear,

Salam kenal...series mata makin bulat tgk gamba barang-barang tu...harga menarik dengan barang yg gojess...btw, sy aishah b2b from seremban...dah follow and link your blog
http://lurvevanilla.blogspot.com/

cikCT said...

dolu2 mmg tak berapa gemor tempat ni tau.

sbb semua nya nk konon2 english style lah kan.

tp bila dekat2 nak kawen dah ni, ohmaiiii!

giler dgn brg2 romantika.

mcm ntah pape je pulak rasa diriku ini.hehe

Kasihnya Cinta said...

Awww~ I suka kotak harta karun tu + vintage bag. Agak" saya dekat area Bandar Sunway ni...Romantika mana yang senang pergi and banyak choice? Haruslah tahu....takut susah nak dapat teksi!

orked violet said...

whooaaaa...Ok la 2.penjimatan hebat! hehehehe

nur anis said...

waaahhh..seronoknya...saya masuk romantika ni pun, pusing banyak kali dalam tu..hehe