CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, October 10, 2012

Kenali Saya : 20 Perkara Tentang Nursaila Norman

Hai!


Assalamualaikum.


Harini arahan aku kena pergi parlimen. Haihhh. Kejap lagi pergi, sementara ada masa ni nak update gedik-gedik sikit. Heeeeeee!!



20 Perkara Tentang Saya :

1. Malas bangun pagi (Nursaila bukan morning person. ampun)

2. Kalau susah sangat nak bangun dari tidur, aku akan fikir 'makanan apa boleh dimakan sekarang ni eh?' (sebagai motivasi supaya bersemangat nak bangun)

3. Suka mandi lambat-lambat masa weekend

4. Suka makan

5. Tak pandai tanya-tanya orang (nak mulakan perbualan - menyebabkan aku nampak macam sombong)

6. Suka bercakap (bila dah rapat dan confident dengan seseorang)

7. Sensitif

8. Cepat merajuk

9. Tak suka berkawan rapat dengan perempuan bajet cun, control cun, gedik2 ayam (jujur kan aku)

10. Suka orang yang jujur, jadi diri sendiri, tak belagak, mampu berdikari (sebab aku bukan lah kawan yang suka pamper kawan2)

11. Suka ada duit sendiri

12. Tak pandai bukak purse orang lain termasuk lah purse Ayah, Ibu, adik-adik dan En Gaban

13. Pemboros

14. Suka jadi akauntan untuk diri sendiri

15. Suka berkuku panjang (sejak darjah 5)

16. Suka kayuh gerek laju-laju (basikal)

17. Suka baca buku yang serius dan muka surat kena tebal-tebal

18. Kalau dah start marah memang aku tak teragak-agak nak fight habis-habisan kalau yakin aku betul.

19. Sangat tidak penyabar

20. Cakap laju (takde full stop haha)



Cukup la 20, lagi banyak lagi serabut nanti. Hehehe. Bloggers, ada yang sama macam saya tak? Meh la share dengan saya :) Kot-kot satu geng. Wink! Wink!




thanks korang!



Love,
Nursaila Norman!



8 comments:

Rina Ellisa said...

same dengan no 7,8 & 13.. heee :)

anariffin said...

enjoy lak bace entry saila pepagi ni...
ana same ngn numb 1,6,10 and 11...hahaha

ayut said...

no 19 same...hahaha... :p

Kesuma Angsana said...

40 % lebih kurang sama ngan KA hehehehe

zarith said...

samalah no 1. saya pun bukan morning person. kalau kat opis tu, dah petang barulah semangat nak wat keje

cik mah said...

hehehhe....bnyak bndalah pulak kita sama... :)

Cik Tqah said...

ahahha.. mengaku kelemahan sendiri.. baguss.. jrg de org cmni,..

Shamilla Ramli said...

sama...im not a morning person tu..tp dh nak kawen ni kna berubah...=)