CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, December 27, 2012

Idea : Veil

Assalamualaikum.


Dah lama tak share hal-hal kawen atau pun idea kawen. Dulu bukan main galak lagi kan. Sekarang ni tengok B2B jela buat hal-hal kawen, kadang-kadang ternampak jugak beberapa benda yang aku tak sempat dan tak berpeluang nak buat terus rasa terkilan. Huhuhu. Tu la, malas lagi. Sibuk hal keja je. Padan muka!

Cakap pasal veil, aku memang suka gila, suka nak mati dengan veil. Nasib baik la veil ni pakai time kawen je. Kalau boleh pakai untuk majlis-majlis rasmi atau majlis makan malam memang aku gigih buat berhelai-helai. So, aku nak share sikit pasal veil dekat sini. Kot-kot ada yang berkenan, boleh lah adjust mana yang patut :)








Nipis je lace dia dan kemas gila patching dia. Kain net pun kain yang paling lembut. Rambut? Olololoo.. Nak cenggitu tapi takde keberanian nak try. Huhu. Less is more right? 

Cakap pasal tempahan veil, ada jugak niat nak ambil tempahan, tapi nanti dulu. Tunggu first customer aku yang sorang ni punya veil macam mana eh. Sekarang ni tengah patch. Nak beading je lagi. Kalau yang first customer ni progress dia okay, still boleh buat kerja pejabat dengan smooth, insyaallah akan ambil tempahan. Bukan apa, risau sangat.. Orang nak kawen kan, tak baik la kita buat endah tak endah. Kena lagi bagi full comitment kan. Huhuhu.



thanks korang!


Love,
Nursaila Norman!

8 comments:

Orcixara said...

oh,cantikla veil tu! :)) lovely sangat. simple but beautiful..sometimes, yang simple mcm tu pun dah cukup...kehalusan veil tu yg charming.. ;)

Zuraidah Butang said...

tantekkk sgt...hehe

fatehamohamed said...

yay..if boleh buat dlm mase terdekat btaw eyh saila..hee:D

Nursaila Norman said...

fatehah : huhuhu..kenapa, nak tempah ke? i wish i can do it huhu :)

Kesuma Angsana said...

KA suka yg simple2 but nice

Shizan Syafik said...

cantik.. rambut dia ohsemmm.. :P

ayut said...

:) tu dia...dh ada 1st customer...sukerrr..rezeki akak...all the best ye kak..veil tu cantikkkk

Anonymous said...

Nk tempah..email please