CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, December 19, 2012

Rental : Dulang Hantaran (Besi Putih)

Assalamualaikum.


Secara official-nya aku nak sewakan dulang hantaran besi-putih-berkaki kepada sesiapa yang sudi untuk menyewa. Sebelum aku kawen dah ada sorang kawan sewa (sebab beli awal sangat, tersimpan je so better tolong kawan2 yang memerlukan).

Sewa boleh dibuat untuk majlis bermula bulan March 2013. Sebab sekarang dah ada yang sewa. 

Dulang cuma ada 7 sahaja (asalnya ada 9 dulang tapi Mak Mertua dah ambil sebab dia suka sangat hehe!).














Harga sewa setiap dulang ialah RM5 sahaja. Security deposit RM50 (akan dipulangkan sekiranya dulang dalam keadaan baik - tak kemek, patah, senget etc).

Pelanggan area KL dan Lembah Kelang lebih digalakkan. Luar area KL dan Lembah Kelang tidak digalakkan sebab nanti ada cas penghantaran pulak :(

Tempoh sewaan 2 minggu sebelum majlis dan pemulangan adalah 2 hari selepas majlis.

Feel free untuk sebarang pertanyaan dan sewaan.
msyunnsein@yahoo.com.my



Sewaan dulang ditutup berikutan b2b yang menyewa tidak memulangkan dulang saya.
Kepada yang email, maaf ya tak dapat nak bagi service.
Kalau ikutkan memang nak tolong, tapi sayang sekali dulang tiada dengan saya.



thanks korang!


Love,
Nursaila Norman!

9 comments:

Kesuma Angsana said...

ok kalau perlu nnti KA roger2 yek

Saya Disini said...

semoga mendapt smbutn

LiNda said...

yeay..wat rental jugak..hehe. Untung2 dapat tmbah duit :)

ayut said...

bermulanya penyewaan barang..hihihi

محمد رازيق said...

cantik dulang besi putih ni. cuma belum masa lagi. hehe

My Life's Journey said...

cantik dulang ni dear ..leh dijadikan perhiasan disudut umah tau

nur anis said...

wahhh..ok lah ni kak siap buat sewa...:)

Maria Che Wan said...
This comment has been removed by the author.
Maria Che Wan said...

wah bestnya dah pandai buat bisnes