CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, December 12, 2012

Terjumpa Blogger ;)

Assalamualaikum.


Tadi masa lunch rasa malas nak makan. Sejak kawen perut kembung teruk. Teruk tahap teruk. Sungguh teruk. Sampai kan semalam tahap sikit lagi nak termuntah. Dua kali pulak tu. Hari Isnin EL sebab kepala pusing sampai tak boleh nak turun dari katil. Suami pulak suruh tidur je. Tak payah kerja. Lagi la sukaaa. Hehehe. Harini lega sikit takde rasa pening-pening, tapi macam tak selesa perut. So half-half nak makan ke tak. Simptom2? No, no, no, no. Hahahaha.. Nanti-nanti lah ye, nanti ye. Tergelak sudah.

So lunch tadi lewat sikit, dah pukul 1.15pm baru pergi cafe. Tengah pilih-pilih nak makan apa tetiba ada orang pegang lengan aku tanya 'Saila kan?'. Okay, kepala ting tong sebab nampak cekodok nak cekodok, tapi nak nasik. Eh! Bukan tadi takde selera ke?? Pastu aku sibuk fikir 'sape ni eh? meeting mana aku jumpa ni eh?' Aku sibuk fikir aku jumpa dia kat meeting mana. Apakah? Lepas tu dia cakap dia bride2be. Blogger Bintang Hati.

'ohhh, yang picture pakai spec hitam tu eh??' apakah soalan aku!

Aku taktau nak sorok muka kat mana sebab malu gila terjumpa kat cafe tempat kerja. Hehehehehehe!! Dia dah kawen 24 Nov baru-baru ni. Tadi sama-sama ada inai. Cayalah! Tapi serius malu gila, dia cam aku, aku blur-blur je. Huhuhu!

Lepas ni kalau sape-sape terjumpa aku tolong jangan tegur sebab nanti aku blur kepala ting tong pastu menggelabah tak tentu arah. Hadoiii. Sampai sekarang masih tersengih sebab kelakar. Hehe.

Blogger Bintang Hati, thanks ye sudi tegur kita tadi. Malu-malu kucing ok tadi. Rugi tak snap picha tadi sebagai bukti. Sanggup ke camwhoring kat tengah-tengah cafe??


thanks korang!


Love,
Nursaila Norman!

13 comments:

cik mah said...

hehehe....biasalah...cik mah pun xterperasan masa ade terjumpa blogger...tp die xtegur pun..cik mah lagilah xperasan..hehehe

nur anis said...

huhu..kalau saya pun, mungkin akan blur blur gitu jugak kot...

Iera'ra Nordin said...

bagus nye dia ingat muka blogger2 nih ..
heee...

bintanghati said...

keh keh keh...
tu la terjumpa saila td..
tgh nk pilih mkn..x selesa nk makn nasik sbnnrye tp buat syarat je pilih2 lauk ..

sblm tu terpandang la saila..dlm hati cam familiar je minah ni.. mmg dlm kepala ni gerenti B2B saila.. ingt sbb sama2 B2B,sama2 bru pas kawen n bru pg td merewang kat blog saila.. hihi..

mcm x caye dia saila sbnrnye.. dlm hati, tgk dlu kat jari ade x inai...
haaaa.. btl2 dia.. kbtulan dia tgh sorang2 je pilih lauk n x ramai org..so, klu terslh org mybe la x malu sgt..
sbb tu la trs tegur...

mmg saila cam blur2 ...
ah sudahhh..buatnya kang dia kate x knl,maluu plak cik bin nnt.huhu

dh tnye .. B2B kan.. blog ke ape ntah pertanyaan kat dia td.. dia jwb ye.. hehe..

trs je salam saila ms tu..hihi.
dlm hati pn td terfikir npe aku x bw hp trs snap sbg bukti jumpa kan kan sailaa... hik hik ..

Nursaila Norman said...

kan dah kata saila blur tahap menggelabah..hahahaha..chop,xsanggup lak nak snap pic kat cafe..x pasal2 1 kementerian kecoh ada dua org minah posing kat cafe..HAHAHA :D

Amalina Ali said...

ha, syioknya dpt jumpa sama2. siapa dok JB. meh tolong lah jumpa Nana. HIKHIK.

s h a said...

Wahh...beshnye dapat jumpa.Hehe.Tu la.Kalo terserempak cmtu memang ade possibility utk blur.Hehe.Bagusla cik bin sebab gagah jgk bertanye. :)

bintanghati said...

kenal sgt saila sbb sama2 B2b kn.. tgk plak blog dia.maunye cam knl... tegur je la, wlupn xpnh bersua muka.. hehe.. tersengih2 saila..

ayut said...

hahaha...dpt bygkan mcmne kak saila blur..huhuhu..akak ni lawak tau :)

eila fazdli said...

wahh best nyer dpt jumpe geng bloger... lg2 geng b2b.... kalau la smlm turun mkn ngan cik bin msti dpt jumpe pn.saila gak...btol tak cik bin...??

Shizan Syafik said...

kelaka.. hehehe, wahhh, dah ada gud news ke saila?? share eh nanti

Zana Adieyza said...

comel jer jumpa blogger dekat cafe..

agak2 kalau jumpa zana kenal x? hahaha...

Nursaila Norman said...

Zana : xyah la terrjumpa..dlm meeting kang ada la terjumpa nnt..hehehe!

Shizan : belum lagi la syg..hehe!