CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, December 21, 2012

Woahh! Kena TAG lah pulak.

Assalamualaikum.


Nak jugak ada pengenalan. Hikhik. Taktau kenapa tak boleh bukak link blok bloggers dari dashboard. Sakitnya hati. Huhuhu! Bila ternampak link 'View in Google Reader' dekat sudut kanan atas dashboard baru boleh baca entry korang tapi tak semua pun, sebab loading tak sudah-sudah. Huhuhu. Pastu terbaca la entry Rina Ellisa, boleh pulak dia tag aku. Huhuhu! Nakal sungguh ini budak.

First time nak main soal-soal kat blog ni tau. Huhu.. First time nih. Excited nih nak jawab soalan. Hahaha!

Lets go!



1. Siapakah diri saya di rumah?
Kalau kat rumah aku garang (tak caya tanya adik-adik), pastu emosi lebih (tetiba). Tapi kalau mood baik nak mati tetiba boleh jadi badut sarkas. Nyanyi macam suara sedap, buat aksi lawak macam orang gila tepi jalan pastu nyakat adik-adik suruh diorang tengok aksi ntah hape-hape. Gelak kuat-kuat sampai kena marah dengan Ibu. Suka melawan cakap sebab degil. Huhuhu! Ayah suka mengusik pastu bengang sorang-sorang.

2. Siapakah diri saya di samping rakan?
Kalau kawan paling rapat kenal bertahun-tahun dah masak sangat dengan perangai masing-masing (sorang je pun kawan paling rapat yang aku ada), kitorang takde rahsia. Tiada. Walau macam mana kasar sekali pun perangai aku, aku takkan sakiti hati dia (cuba sedaya upaya). Kawan rapat, tak semua benda aku akan share, dan for sure aku akan jadi diri sendiri. Huha-huha tak tentu hala. Tapi kalau kawan biasa-biasa aku otometik jadi pendiam pastu nampak macam sombong. HUHU!

3. Lima benda yang di idam idam kan tapi tak dapat lagi?
Rumah sendiri, kerja yang sebati dengan jiwa, superbike, library kecil, anak(s) O.o!

4.Siapakah nama pasangan merangkap buah hati pengarang jantung saya?
Ahmad Shahir bin Sebawi (husband saya!)

5. Ceritakan LIMA perkara saya paling suka tentang dia?
- penyabar dengan perangai aku yang panas baran, moody, sensitif
- kelakar
- suka mengusik aku
- pandai ambil hati
- dia lah kekasih, dia lah abang, dia lah adik, dia lah bapak, dia lah musuh aku

6. Tarikh membina ikatan?
- 9 November 2012

7. Kenangan pahit bersama pasangan anda?
- Bila bergaduh benda kecil tapi jadi besar sampai tahap nak putus tapi tak putus-putus jugak :D

8. Lagu tema cinta?
- Lucky oleh Jason Mraz. Daripada kawan kau-aku, sekarang jadi Suami!

9. Apakah perubahan yang saya nak tengok pada dia?
- Jadi garang. Hahahaha! Boleh keww?

10. Tag 10 member lain?
Zana
Dijah
Ayut
Tqah
Diyana
Linda
Eika






* kalau boleh nak tag semua! benci la kena buat pilihan macam ni. huhuhuhu!


thanks korang!


Love,
Nursaila Norman!

11 comments:

Diyana said...

haha~
saya kena jugak?? huu~

EIKA said...

aik!!nama ika pon in the house :P

Afasz said...

:)

Rina Ellisa said...

hehehe.. thanks saila buat entry ni.. hihi :)

lagu tema cinta kita sama lah :)

cha said...

haha i suka part gaduh nk putus tp tak putus. mmg sama haha biasala hati tgh marah kan :p

Nursaila Norman said...

yang kena tag tu sila buat yer :D

rina : sbb rina la saila paksa diri bt..hahaha! tu la, tersama lak,tp lagu tu mmg kena sgt..huhuhu

cha : sama ke? hehehe! tp nsb baik x putus btl2 kan..rugi je nnt..hehe! ;D

cik mah said...

eh ade jugaklah kena tag...btul2..sama juga..gaduh giler2...tp xputus2 pun..hahahha...gelakkan diri sendiri

khadijah said...

opss nama dija ade gak naik ni ye.. ala dija tak rajin jawab soalan ni, nanti kalau tibe2 dapat idea nak jawab dija jawab ye..hee

NurSalihah Norman said...

1. Siapakah diri anda di rumah?

- saya tau anda siapa... hahahahhahahah...

Nursaila Norman said...

Nursalihah : you shut up. grr! haha..

Amalina Ali said...

arhhhh... kita kena tag. nanti ada time kita buat eh.